TJOHOOOO!!!

Måndag morron och jag har haft en fin helg. Vilat, varit mycket ute och låtit min själ hinna ifatt min kropp, så välbehövligt och så viktigt för att orka med att ha ett meningsfullt liv.

Det finns några saker som jag tycker är så tråkiga att göra, så det inte är sant och det är att putsa fönster. Hela våren och sommaren så har jag tänkt att göra det men när det gäller fönsterputsning så har jag 1000 dåliga ursäkter på lager, för att slippa att göra det. 

Jag har tre fönster och en altandörr att putsa och de är inte stora men det är lika tråkigt ändå. Men i går så tvingade jag mig själv att göra det, nygamla gardiner kom upp, stryka är oxå tråkigt och gardinerna lägger jag upp med knappnålar eller silvertejp. De är fortfarande inte upplagda och jag är inte så säker på att de blir det heller. Här är det mitt brist på tålamod som kommer in i bilden, tålamod har jag i andra saker till exempel när det gäller träning och att såpa in trägrejer och fixa i trädgården.

I går så körde jag iväg trädgårdsmöbler, krukor och lite annat till mitt förråd som jag hyr. Jag fick hjälp utav Sören och det blev två fulla bilar. Min vattentunna rengjorde jag med såpa och jag ångrar inte ett ögonblick på att jag köpte den. Det har varit så mysigt att ha regnvatten att vattna med, blommorna har tackat mig. 

Mördarsniglarna har jag motat bort, de ska inte inbilla sig att de har fri tillgång till övervintring under stenar, stockar och pallar. Jag har lyft upp grejerna från marken, kollat under stenar med mera, vattnat med järnsulfat och strött på snigeleffekt. Hittade några stycken och de finns inte kvar längre.

Jag har börjat att såpa in mina trägrejer och är nästan klar. Det är vindskyddet och altantrappan som är kvar och jag älskar att hålla på med såpa. Det luktar så gott, miljövänligt, billigt och händerna blir så mjuka och trägrejerna får en mjuk och skön yta oxå. 

En ny vecka på gång, jag gör så gott jag kan och med de förutsättningar som jag har och kommer att ha till tillgängliga. Mer än så kan jag inte göra och det behövs inte heller!

Ha en fin måndag och Var rädd om dig! ♥️

Kram!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.