TJOHOOOO!!

Men alltså allvarligt talat….

”VAR ÄR VÅREN NÅGONSTANS???!!”

Så här ser det ut på min baksida den 1 april 2018 och det snöar, kanske lite mer snöblandat men mer vitt än regndroppar i alla fall. Jag går snart i ide och väck mig när våren är här på riktigt!

Facebook plockade fram fina goa minnen åt mig i dag och KOLLA‼

1 april 2017, då var det vår i Kvillsfors!

Då plockade jag vårblommor, tussilago, vitsippor och blåsippor. ♥️

Trädgårdsmöblerna var på plats, tvättade och redo för en ny säsong.

Jag var ute i skogen och satte övningar till låtar som jag skulle ha till träningen. Kommer ihåg det här, varmt och skönt, vår i luften och så mycket inspiration till att få till övningarna till låtarna, ”Jag ringer på fredag” och ”Fröken Fräken”. Vattenflaskan behövdes men inga vantar. 

Vi har i alla fall något att se framemot och något att längta efter. ♥️

Annars så har det varit en lugn dag, gått på lite lågenergi.

Hängt i soffhörnet, läst lite, löst lite korsord och sovit. De här dagarna behövs oxå, i alla fall behöver jag dom. 

Kört med mikromat och det är helt OK!

Det här var gott, mätt blev jag och det är det viktigaste.

Nu ska jag sätta på lite kaffe, så jag vaknar till lite!

Vill passa på att tacka och från hjärtat, för all go feedback från det inlägget som jag delade med mig utav på morronen. Tack för fina samtal, meddelanden och Tack för att just du har delat med dig utav din resa. Det hjälper mig och ger mig kraft att fortsätta med det som jag brinner för, att få vara med och göra skillnad för någon och det betyder oxå mycket för min egna hälsa. ♥️

♥️TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD!♥️

Kram och Ta hand om dig!

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.