TJOHOOOOO!!! 

Vilket härligt väder det är i dag,  både sol, moln, lite blåst, regndroppar och allt det här behöver vi ha!

Jag har haft en riktigt skön dag med en go och grym träningsvärk i magen som sällskap. Jag hade nästan räknat med det här men i morron så känns det nog bättre, eller⁉️🙈

Tur att jag inte är förkyld och måste hosta, det räcker med att nysa och resa mig upp!!

En riktigt skön promenad blev det i dag och så har jag varit ute och fixat och donat i min lilla trädgård. Lite kul att de perenner som blommade i våras, de kommer nu igen. Det är så härligt att se hur det växer både i trädgården och i naturen. Gräset har verkligen fått fart nu efter regnet och nu kan jag klippa hela min gräsmatta igen. Älskar att gå med min handjagare och det är kul att klippa gräs! 

Lite har jag tränat, rörelseträning och sportmassage blev det och det blir lite mer av den varan i kväll.

Det här hjälper mot en go träningsvärk, även om det gör ontskönt när jag gör det så känns det jätteskönt efteråt!

Ha en fin kväll och Ta hand om dig!

Kram!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.