TJOHOOOO!!! 

Vad fort den här dagen gick men så är det när vi har kul, eller hur⁉️😂

Först så måste jag ge all ära den härliga gruppen som följde med mig ut i skogen i dag. Tappra, modiga  och trots att det regnade nästan hela tiden vi var ute, så var det inga sura miner, utan leenden istället! 

TACK FÖR ALLT, RIKTIGT BRA JOBBAT OCH JAG LÄNGTAR TILLS VI SES IGEN! ❤️

Jag har fått lite frågor på om jag inte tränar i min ribbstol längre, eftersom det inte varit några bilder därifrån. JAG TRÄNAR MED RIBBSTOLEN VARENDA DAG, SMÅ STUNDER, LÄNGRE STUNDER OCH KÖR LITE OLIKA ÖVNINGAR! 😅 ÄLSKAR RIBBSTOLEN‼️

I kväll så har det sett ut så här hemma hos mig och om du undrar hur jag egentligen ser ut i håret, så vet jag inte det heller. 🙈Jag såg ut som en blöt katt i håret efter att ha varit ute i regnet och då kommer mitt självfall fram,  jag blir så lockig och det gillar jag inte. Drog ändå en borste genom håret och på med spray, det hjälpte lite i alla fall. 😉

Tillbaka till ribbstolen och till träningen istället…..

Jag älskar leka fram träningen, hitta på olika övningar och använda olika saker samtidigt när jag kör övningar. Dels så händer det lite mer, jag får 💞ÄLSKA UTMANINGEN💞 och det gillar jag! 

Här går jag upp med raka ben och när jag går ner med benen , så håller jag emot och jag lovar….. varenda liten magmuskel skriker‼️😅 Jag brukar stanna till däruppe med benen och köra lite olika rotationer innan jag släpper ner dom, långsamt‼️

Mina små balanskuddar, de får ofta hänga med i träningen. Det är inte bara en skön balansträning jag får, bonus är att jag sportmasserar mina knän under tiden jag tränar. Jag känner att blodcirkulationen ökar och det känns skönt, ontskönt i mina knän när jag står på dom.

I den här övningen så måste jag hålla emot på vägen ner! Gör jag inte det, så landar jag med pannan i träningsmattan, så är det faktiskt‼️Du behöver inte testa, jag har gjort det åt dig i kväll!! 😉🙈

SKÖNT ATT HA EN MJUK TRÄNINGSMATTA‼️😂😂😂

Här kör jag med höjd, finns inget som är så kul! Ribbstolen är helt suverän att använda till det och övningarna blir så mycket mer utmanande när jag står med ena foten på något högt. Ganska mycket fokus när jag pressar armarna framåt och jag håller emot när jag drar dom bakåt. Gummibanden ger mig ett skönt motstånd och överliggaren på ribbstolen, den gör skillnad! 😅

Mina favoriter är gummiband, band  och bollar, när det gäller riktiga träningsredskap!

Jag testade att köra lite styrka med en boll mellan knäna och under tiden jag jobbade med överkroppen. Det funkade, bollen  är mjuk, så jag pressade bollen med knäna och på så sätt så fick benen lite extra träning oxå. 😅

Det här några av övningarna jag lekte fram i kväll. Jag har haft kul, jättekul under tiden jag tränat och  det är det absolut viktigaste. 😂

Nu ska jag sova, är lite trött!

Gonatt och Sov så gott! 😴💤💤💤💤💤

Kram och Vi ses i morron igen! 💞

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *