TJOHOOOOO!!!! 

Visst, jag gillar sol och värme men ibland så är skuggan inte helt fel!!

För en liten stund sedan så såg det ut så här hemma hos mig, och jag älskar det här läget‼️

Jag tränar inte bara för att bli fysiskt starkare, för mig är träningen mitt sätt att koppla av på. Jag rensar huvet när jag tränar, är i min egna lilla ”tränings-såpbubbla” och där kan ingen störa mig!

Det är skönt att vara ledig, bara kunna gå ut när jag vill och köra ett pass på gräsmattan. I dag så valde jag att vara det mesta i skuggan och jag fick till ett skönt pass med spontana övningar, direkt ifrån hjärtat. 

Mycket fokus på fötter, balans, rygg, mage och lite mindre fokus på resten av kroppen. Men hela kroppen har fått jobba, mycket kombinations och rotationsövningar, det är det jag gillar allra, allra mest. 😅♥️😎☀️

Min älskade rockring, vi kommer bättre och bättre överens. Att bara stå stilla på samma ställe och rocka, är inte min grej. Har toktränat på att snurra medsols och motsols med min egna kropp och med snurr på ringen och att gå framåt, åt sidorna och bakåt! I dag så fick jag till det, testade att kasta en boll upp i luften och rocka samtidigt, lite klurigt men träning ger färdighet. 😅😉

Att rocka är en riktigt bra träningsform och du kan dessutom använda ringen till så mycket annat oxå!

Kolla på youtube efter övningar, finns massor av grymt roliga utmaningar där!

Ha en fin torsdag och Ta hand om dig! 😎☀️☀️☀️☀️

Kram!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.