TJOHOOOOOOO!!!! 

Regnet det bara öser ner…… 🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶

Vilken härlig dag och de här regndropparna har jag längtat efter! 💦💦💦💦💦

När jag kom hem från jobbet och när maten var uppäten och jag färdigvilad, så gick jag ut och klippte gräset. Tala om växtkraft, gräset tog sådan fart efter de första regnskurarna i veckan! Jag hann klippa färdigt och nästan kantklippt klart, innan nästa regnskur kom. 

Ett träningspass blev det i regnet och nästan att jag glömt bort hur skönt det är att träna i regnet och halt var det, det blev lite ”Bambi på blött gräs!” 😂😂😂😂 Några bilder ifrån det passet blev det inte, jag älskar att få regn på mig men mobilen gör det inte!

Istället så kommer det bilder från ett pass i kväll och jag fick till ett grymt skönt pass!! Återigen…. älskar att köra varierad träning, häromdagen så tränade jag med bildäck, stenar och stockar. I dag blev det med grejerna du ser på bilderna. Det finns ingen risk att jag tröttnar på min träning‼️‼️😅

Jag tränade dit ♥️ ledde mig och det blev ett pass blandat med mycket rörlighet,sportmassage,  styrka med uthållighet = körde på med så många reps som jag bara orkade och så några till. 😅

Hela kroppen har fått sig en skön genomkörare och jag har kopplat av ifrån min vardag under tiden som jag har tränat!

TRÄNINGEN GER‼️♥️ Tiden går så fort när jag tränar, så häftig känsla att bara få vara i min lilla träningsbubbla. Det är som en oas för mig och det är bara jag som kan koden till den bubblan. 😉

Du som hänger med i bloggen eller känner mig, har säkert kommit på att jag älskar att träna med band av olika slag. Det som gör att träningen med de olika banden blir ännu roligare och mer utmanande, är handtagen och karbinhakarna. Innan jag köpte handtag och karbinhakar så blev jag ofta frustrerad när jag tränade med banden. Jag fick ge upp trots att jag orkade köra på med mer reps, men det gjorde för ont i händerna när jag höll i bara banden. Det problemet finns inte längre och nu kan jag köra med mer motstånd och mer reps samt variera övningarna med olika grepp‼️😅

Jag älskar min lilla lägenhet och så liten är den egentligen inte…. 

Plats finns att träna på och när jag vill gå ut och träna, så är det bara att öppna altandörren och ta några steg, så är nästa lilla gym där‼️😉😅

Bättre än så här kan jag inte bo‼️♥️

Snart dax att sova och en dag kvar att jobba, kompledig på fredag och det ska bli så skönt‼️

Nu säger jag….

Gonatt och Sov så gott!! 😴💤💤💤💤💤

Kram och Vi ses!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.