TJOHOOOOO!!! 

Vet du vad?!

Jag älskar de här lugna, tysta och stilla mornarna och en sådan har jag skapat just nu.

Det är mörkare i rummet än det ser ut på bilden, persiennerna är neddragna, bara levande ljus och det är bara mina egna andetag som hörs. Innan jag började med det här inlägget så halvlåg jag bara i soffhörnet, fikade och tittade på ljuslågorna. Tidningen och plattan fick ligga kvar, de klarar sig utan mig. 

De här stunderna behöver jag  och jag märker att jag behöver det här mer och mer för att orka. Jag uppskattar verkligen den där härliga tystnaden, där jag bara få vara. Låta tankarna komma och gå som dom vill. Våga vara osocial mellan varven och de här träffarna med mig själv, är guld värda. 🌟

Sådana här stunder är lätta att skapa och få till.

Jag vågar påstå att tiden finns till det oxå. Några minuter mindre framför TV:n eller några minuter flippande med mobilen och här finns…

♥️”TRÄFFEN MED MIG SJÄLV”♥️.

De här stunderna och träffen med oss själva, behöver inte vara i soffan. Ute i naturen finns det oxå  små rum där vi bara kan få vara en stund, hämta andan och koppla av ifrån allt. En stund på yoga/träningsmattan funkar oxå, kanske med en skön filt över dig.

Ta hand om dig och tillåt dig själv att bara få vara en stund. ♥️

Kram och Vi ses!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.