TJOHOOOOO!!!

Äntligen snö, blåst och så här såg det ut hemma hos mig tidigt, tidigt på morronen i dag. Efter en jobbig natt med flera ångestattacker, sådana här nätter har jag ibland och det är inget konstigt.

Men jag har hittat mitt sätt att hantera dom och det stavas mental styrketräning och träning. 

Kvart i sex (på morronen) så låg jag ute på liggunderlaget och bara njöt utav min träning. Helt underbart att t ex ligga på rygg, få massor av snöflingor i ansiktet, blåsten virvlar runt omkring mig och i det här läget minskar ångesten sakta men säkert. Det här är en fin känsla att få äga! ♥️

Jag körde igenom  hela kroppen med mina romerska ringar och avslutade passet med yoga och mental styrketräning och Olof Röhlanders. Hade med mig några av hans goa Pepp ut och fick till en fin stund, ett möte med mig själv. ♥️

Jag gick ut trött, sliten och lessen och gick in glad, lycklig och tacksam att få vara vid liv. ♥️

Energin kom tillbaka därute i snöstormen och här är jag inne och fixar lite frukost. Tog bara av mig kängor, vantar och mössa och sedan så satte jag igång med att steka ägg till mackorna och kokade chokladmjölk och med Nutella. Supergott, sött och toppade den med chiliflakes. 

Frukosten serverade jag till mig själv på verandan och att sitta därute i mörkret med levande ljus, det är så mäktigt. Jag är så levande och mitt liv är så levande när jag är ute! 

Jag har haft en bra dag på jobbet, lite olika möten och två friskvårdspass inne på två olika boenden. All ära till både personal och till de som bor där, så mycket äkta glädje och så mycket energi ni levererar. Det smittar av sig på mig! ♥️♥️

Nu ska jag snart sova, är skönt trött i kroppen.

Gonatt och Sov så gott! 💤💤💤💤

Kram!

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.