TJOHOOOO!!!

Här kommer en rykande färsk Pepp till någon som kanske behöver den i dag eller någon annan dag?!

♥️Var dig själv, du duger som du är! ♥️

Så lätt att glömma bort det här, särskilt i de perioderna som är lite mer tuffare än andra. Då är det skönt att ha någon/några som kan påminna oss om vi duger som vi är. Det både du och jag bär med oss, våra egna erfarenheter det har betydelse för både oss själva och för någon annan. Att vara medmänniska är bland det finaste vi kan vara och att ha en medmänniska vid min sida, det gör skillnad. 

Haft en mindre bra natt där tankar och funderingar snurrat och blandat sig med stress och ångest. De här nätterna finns i mitt liv och ett sätt att hantera det här, det är att leka med bilder och text.

Det ger mig perspektiv, skapar ett inre lugn samtidigt som det peppar mig att gå vidare, orka lite till.

Så skönt det är att vara ledig, jag njuter utav att bara få vara. Stanna upp, låta vardagen få sluta snurra i några dagar, få andas och njuta/ta tillvara på det som finns runt omkring mig.

Kunna gå ut när jag vill, äta när jag vill, ta en liten sovstund mitt på dagen. Ligga och läsa, träna hur och när jag vill , inte göra någonting, lyssna på musik med tända ljus, med mera, med mera…..

Små saker för någon annan kanske men för mig är det här stora saker som betyder så mycket.

Nu ska jag skicka iväg det här inlägget och kanske läser just du det här om några minuter, lite senare i dag eller om några dagar, veckor eller månader, vad vet jag!? 😉

Ha en fin dag och säg 3️⃣ snälla saker till dig själv i dag.

Kram och Vi ses snart igen! ♥️

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.