TJOHOOOOO!!! 

Jag hinner ett inlägg till innan det är fredag eller vad är det för dag i morron⁉️

Det här med semester är så skönt, jag har ingen koll på klockan och på dagarna. En skön känsla och undrar om det är så det kommer att kännas när jag blir pensionär?

Efter regn kommer solsken och mördarsniglar, ifall du inte visste det! 😉

Solskenet uteblev men sniglarna letade sig uppför slänten och om de nu trodde att de kunde ha party i min trädgård, så fick de tji! Jag fångade dom innan de kom igång och det var ett gäng i kväll, ca 23 stycken på en liten stund. Lite Snigeleffekt och kaffesump bjöd jag på och det gillar dom inte, båda de här två funkar på mina sniglar i alla fall. För att göra jakten lite roligare så kör jag lite träning under tiden, på bilden så kör jag knäböj i kombination med bicepscurl med en stock. Det funkar att träna i gummistövlar och regnjacka oxå.

För varje snigel jag fångat  så kör jag 10 reps av någon övning, ligger det 3 sniglar i en hög så blir det 30 stycken. Det blev en massa reps i kväll och flera goa övningar! 😅

Det har regnat och åskat i Kvillsfors i kväll och kolla här‼️

MORRONKAFFET ÄR RÄDDAT om strömmen skulle gå i väg någonstans i natt! 

Det är mardrömmen om jag inte får mitt kaffe på morronen, hela dagen blir förstörd! Humöret åker ner i botten, absistensbesvären kommer och för att inte riskera att hamna i den situationen så finns det kaffe i TV-kannan. Det gäller att tänka till lite och ligga steget före ett eventuellt strömlöst samhälle.

Lite KVÄLLSMYS på verandan och så skönt var det! 

Ljummet i luften, mörkt, levande ljus, regn och åskan mullrade!!

Det är en mysig tid nu när kvällarna blir lite mörkare och vi får mysa med ljus och lyktor!

Ca 45 minuter kvar på den här dagen och det har varit en bra dag!

Det bästa som hänt……. utan tvekan regndropparna‼️

Snart dax att krama kudden, så…..

GONATT OCH SOV SÅ GOTT!! 😴💤💤💤

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.