TJOHOOOOO!!! 

Sol, blå himmel och jag är ledig ända fram till måndag nu!! ☀️☀️☀️☀️☀️

Här ska det njutas!! Jag längtar efter att bara få vara, inga tider att passa och det här uppskattar jag mer och mer. Kunna träna när jag vill, ta tidiga promenader och hitta på det där som jag inte kan göra när jag jobbar! 😀

I kväll är uteträningen inställd, men träna ändå och njut under tiden du rör på dig! 😅

Den här bilden är tagen på morronen, kaffe mitt ute på gräsmattan och dagg i gräset! Humlor som surrar, de uppskattar lika mycket som jag att jag planterade lite blommor i går. Nu börjar min baksida att se lite somrig ut. En ampel hänger i gymställningen, bara att plocka ner när jag vill träna där och när jag inte tränar, så är det en fin färgklick.

Nu har tvättmaskinen stannat, dax att gå ut och hänga lite tvätt!

Ha en go helg, koppla av och njut om du är ledig!

Jobbar du, så se till att du får tid att njuta lite!

Kram och Vi ses!

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *