TJOHOOOOO!!! 

Efter en lång dag på jobbet så var det helt underbart att få komma hem och ännu mer underbart att packa ner en gofika i ryggsäcken, byta om och ta med stavarna och dra iväg till skogen. ♥️

Det började dugga lite, lite när jag gick hemifrån och sedan så blev det bara mer och mer regndroppar. Jag älskar det här läget, få känna regndropparna i ansiktet. Det är så befriande på något sätt, all trötthet rinner av mig när regndropparna blöter ner mig.

På vägen upp till skogen så frågade en av grannarna lite längre bort, om jag var sugen på plommon. ”Det är bara att plocka från trädet om du vill!” 😀

Gissa om jag blev glad⁉️

Japp, det blev jag‼️Är inte riktigt van att bli så där otroligt fint bemött och det här lilla samtalet gjorde min dag. Gick med lätta steg upp till skogen och med 4 plommon i fickan. 😀

Att komma ut i naturen är den absolut bästa medicinen för mig. Jag har min psykiska ohälsa att ta hand om, kör jag på för hårt och inte får till en skön återhämtning så dippar jag. 

Jag var så trött i huvet när jag kom hem men efter en liten stund ute i naturen, så kom krafterna tillbaka. Så tacksam att få äga den här känslan och att veta att jag vet vad jag behöver för att må bra.

Spelar ingen som helst roll att det regnar när jag är ute. Det är så fint i naturen och det var länge sedan jag såg så mycket svamp. Ingen aning om de är ätbara eller inte och jag är mindre bra på att känna igen svampar. Flugsvampen vet jag hur den ser ut och det är ungefär på den nivån, så därför så plockar jag aldrig svamp och sedan så är mitt lokalsinne mindre bra oxå!

Jag behöver inte vara bra på allt! 😉

Oftast när jag är ute i naturen så kramar jag ett träd, lägger kinden emot stammen, blundar och bara njuter en stund. Låter känslorna få komma fram och det här är oxå ett sätt för mig att få till en skön och välbehövlig återhämtning. 

Ett litet skönt kaffestopp på bryggan blev det innan jag styrde mina steg hemåt. Det märks att det är lite höst, löv och lite småskräp på vattenytan. Jag badade inte men vattnet kändes inte kallt, bara lite svalt. 

En fin dag med en skön återhämtning och nu är det dax för mig att krama kudden.

Gonatt och Sov så gott! 🙋💤💤💤

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.