TJOHOOOOOO!!!

Nu är jag tillbaka igen här i bloggen, har inte tröttnat på att blogga. Det har hänt mycket som har gjort att jag inte har orkat att hänga här i bloggen men i kväll känns det helt rätt tillfälle att blogga lite.

Här är många bilder från en skön promenad lite tidigare i dag! 

Det har varit en jobbig dag i dag, mycket känslor, många tårar som trillade nerför kinderna när jag gick i min älskade skog. Det är så skönt att låta tårarna få komma fram, även om det är jobbigt just i stunden så är det skönt efteråt. 

Jag har pulsat runt i snön, på vissa ställen så sjönk jag en bra bit över knäna. Det är så mysigt i skogen nu, snö och vinter men ändå så kan jag känna lite vårkänslor. 

Fåglarna kvittrade och när jag lämnade elljusspåret och tog en annan väg hem, så gick jag på en geggig grusväg. Lite skillnad än att pulsa runt i snön, även om jag njuter utav det oxå. 

Utan naturen och skogen så vet jag inte hur jag skulle klara mig!

Det är så underbart att få känna stillheten, lugnet, få vara ensam men ändå inte ensam! 

Jag var så trött i själen när jag gick i väg,  men jag valde ändå att gå iväg på min promenad. 

Det är när jag är som allra, allra tröttast som jag behöver min träning, naturen och skogen som allra, allra mest. Så mycket energi som det finns därute! ♥️

Efter en stund så kändes det bättre och bättre, själen hann i kapp mig!

En skön fikastund på verandan, det är kvalitétstid för mig. Allt smakar så mycket bättre ute än inne och att bara fälla solstolen och blunda lite, drömma mig bort…… så skönt!

Nu ska jag slappa lite innan det är dax att sova!

Må så gott och Ta hand om dig! ♥️

Kram och Vi ses!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.