TJOHOOOO!!!! 

YEEHHH‼️‼️‼️‼️

NU är jag ägare till en slägga och en 4 kg sådan!

I kväll så har jag för första gången i mitt liv tränat med en slägga och så vansinnigt grymt kul och sjukt jobbigt‼️ Att träna med en slägga är inget som jag kom på över en natt, att jag skulle göra. Förra våren var jag jättesugen på att testa men då fegade jag lite. 

Men det var då….

Släggan är en riktig slägga, det finns släggor för träning men jag köpte min på Jem&Fix istället!

5 års garanti på släggan  och jag har en bra fritidsförsäkring, dubbla sådana i fall jag skulle missa däcket och träffa knät istället! 😉

Jag har haft så kul i kväll och att träna med en slägga är inte bara att slå på ett bildäck. Det finns hur mycket möjligheter som helst till goa sköna övningar. Du kan köra axellyft med en arm, svinga den och rotera, köra bicepscurl, bröstpress, tricepspress, sköna axelövningar, övningar för mage, rygg med mera, med mera…..

En riktigt bra träning för armar, axlar, rygg och mage. Först testade jag lite försiktigt att svinga den och slå på bildäcket, hade ingen som helst aning om hur släggan och däcket skulle bete sig.

Men efter en stund så körde jag på med ett cirkelträningspass med släggan, bildäcket och en sten.

Jag har kollat på Youtube efter tips på övningar och där hittade jag inspiration. Lånade lite där och hittade på egna övningar, älskar det här läget! ♥️😅

Släggan är ett bra redskap för att bli av med frustation och irritation. Istället för att kasta sten eller något annat, så är det bara att ge järnet på däcket. Jag slog i väg min irritation jag hade i kroppen och det är skönt att få bort den negativa energin och på ett kul och enkelt sätt!

Jag fick upp flåset rejält tillsammans med släggan, däcket och stenen! 😅

Lite skön handduksträning blev det oxå i kväll och med en blöt handduk. Kom på att jag kunde blöta handduken för att få lite svalka när jag körde övningar och hur skönt som helst var det och varför har jag inte kommit på det här innan för⁉️

En blöt handduk är oxå helt perfekt att ha till hands, när du kör lite vila mellan seten‼️

Vilken skön sommarkväll det har varit! Helt magiskt att träna ute och allra helst när jag körde rörelseträning, så mycket livskvalité som jag får utav att träna ute‼️♥️🍀♥️🍀

När passet var klar, så väntade en go belöning! 

Det här är helt underbart, så skön känsla i hela kroppen att få njuta i kvällssolen av ett gott mellanmål! Pesilja som jag har odlat själv och jag älskar att bara kunna gå och hämta lite grönt i mina pallkragar! 

Min jobbvecka är över nu och nu väntar en go och fin helg!! ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Undrar om jag har träningsvärk i morron i mina armar, eller på lördag⁉️😉

Nu ska jag snart sova, eller så är jag uppe en stund till.

Ingen mobil som låter i morron bitti och så skönt, jag lovar!!

Ha det bäst och Ta hand om dig!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *