TJOHOOOOO!!!

Lite orättvist är det allt, tycker jag…..

På en del ställen så har det snöat jättemycket, hos några andra så har det snöat mycket och hos mig har det bara snöat pyttelite!

Men jag gläds med dom som har fått snö och hoppas bara att de njuter utav allt det vita!

Det bästa med att träna på hemmaplan är att jag kan träna när jag vill och när det där goa träningssuget kickar in och i kväll så fick jag en dunderinjektion av den varan.

HÄRLIGT!!

I veckan som kommer nu så får jag köra mycket friskvård, både ute och inne och det här läget älskar jag! Något som jag oxå älskar att göra det är att sätta ihop övningar till olika låtar. Oftast så har jag musik till träningen när jag kör inne, när vi är ute så är det sällan jag har det. 

För allra, allra första gången så ska jag testa marschmusik till träningen, Benny Anderssons Orkester och Marsch pannkaka. En soppåse ska vi ha med, sedan får vi plocka fram träningsglädjen, barnasinnet, pigga ben och glada ögon. Jag har testat att köra den ute och på elljusspåret och hemma i vardagsrummet och minst hundra gånger i huvudet och det funkar.

I morron och på tisdag så kör jag pass inne och det ska bli riktigt spännande att se reaktionerna hos mina fina träningskompisar. Jag har fått med puls, rörlighet och styrka, jag längtar att få köra den på riktigt nu.

Så här såg det ut tidigare i kväll hemma hos mig.

Ju mer jag tränade, ju roligare var det och ju mer grejer åkte det fram. 

Den här underbara känslan…..

att bara träna på, testa lite nytt och blanda med ”gamla” övningar, inte ha koll på klockan utan bara leka fram träningen, njuta och ha kul! 

Jag ser framemot den här veckan, nya möten med nya personer och möten med personer som jag känner igen och så blandar jag de här mötena med skön friskvård, ute och inne.

Min älskade träning inspirerar mig och den inspirationen tar jag med mig till en ny och go vecka!

Nu ska jag sova, är lite trött!

Gonatt och Sov så gott!!

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.