TJOHOOO!!! 

YEEHHH‼️

En mysig stund på träningsmattan helt själv, ingen musik och det här är njutning för mig! I kväll så blev det ett grymt skönt och svettigt pass från Försvarsmaktens TräningsApp och Dagens Pass, ”Hur många crunch?” 😅

Det har var svettigt men kul, är nog ganska så säker på att en go träningsvärk kommer att kicka in i magen under de närmaste dagarna. Sammanlagt så blev det 216 crunch och en klapp på axeln till mig själv. Jag gillar att köra mage och så viktigt att jobba med stark mage, min rygg tackar mig!! 

Jag både började och avslutade passet med sportmassage och med lite nya bollar. De där massagebollarna, dom gillar jag. Inte alltid så lätt att komma åt vissa triggerpunkter med en foamrollis eller en massagerulle, men med bollarna kommer jag åt på ett helt annat sätt. Det gör verkligen ontskönt när jag hittar de där punkterna och du vet känslan……

när jag får loss den där spänningen, så skönt och så stolt över mig själv!

JAG KAN‼️

Det är helt otroligt vad en liten boll kan göra för underverk med kroppen! ♥️

Testade lite nya övningar med yoga och som fungerar som avslappning på kvällen. Just det här med att komma ner i varv är något som jag har nytta utav, inte bara för stunden utan för framtiden oxå.

Jag älskar att gå in med nyfikna ögon i träningsvärlden, testa på olika saker och köra så varierad träning som möjligt!! Testar jag inte, så vet jag inte om jag kan eller om det är min grej eller inte.

Så gött att träna på hemmaplan….. soffan är nära mig och ett glas juice som belöning, så svalkande gott! 😀

En go dag på jobbet och en go kväll på hemmaplan!

LIVET ÄR GOTT OCH JAG HAR MYCKET ATT VARA TACKSAM ÖVER! ♥️

Nu ska jag snart sova!

Kram och Gonatt! 🙋💤💤💤💤

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.