TJOHOOOOO!!!! 

En fin och go dag är snart slut och jag är så tacksam för varenda dag som jag får vara med. ♥️

Efter allt som jag har gått igenom, så känns det som jag har vunnit högsta vinsten i LIVETS LOTTERI! Vissa dagar så utmanar livet mig, jag dyker och får några kallsupar men med rätt personer vid min sida, så reser jag på mig igen och kommer tillbaka starkare än någonsin.

De här bilderna är tagna för en liten stund sedan och under en skön kvällspromenad. Älskar att traska runt lite, njuta utav lugnet och stillheten ute i naturen. Fantisera, drömma mig bort och i kväll så reflekterade jag lite på den här våren.

Jag har haft en vår som har varit helt underbar. Det absolut bästa och det största som har hänt, det är att jag fick chansen att jobba med friskvård och få in friskvården på ett naturligt sätt i mitt andra jobb. Det som jag fantiserade om, drömde om, längtade efter under hela 2015 och 2016 blev min verklighet i början på det här året. Fattar inte riktigt det här själv ibland, så overkligt men ändå så verkligt. 

♥️Det fina teamet som jag har vid min sida, ska ha all ära!

Utan dom så hade det här inte varit möjligt. ♥️

Återigen….. Jag längtar efter min semester men jag längtar oxå och ser framemot hösten. Nya utmaningar väntar på mig och så spännande att se vad som kommer att hända. Jag vill gå dit hjärtat leder mig, vill dela med mig utav mina egna erfarenheter. Vill vara en liten del i ett större sammanhang och få vara med och göra skillnad för någon annan. 

Det är det här som betyder mest för mig!

Så skönt att få låta tankarna snurra fritt och det har dom gjort, både under promenaden och när jag bloggat. Jag tror väldigt mycket på det här med att fantisera, längta och drömma om det som känns så orealistiskt. Det var så jag gjorde under två år! Jag levde i någon fantasivärld att jag skulle få köra friskvård med olika grupper och deras chefer, få jobba med enskild träning och i olika sammanhang och det är det som jag gör i dag. DET GAV RESULTAT‼️

TRO PÅ DIG SJÄLV OCH LÅT INGEN FÅ TA DIN DRÖM IFRÅN DIG!! 

Kram och Vi ses!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *