TJOHOOOOOOO!!! 

Jag klagar inte på min arbetsmiljö jag har på jobbet ibland! I dag så har jag kört friskvård och de här färgerna alltså…… 

Hur lätt som helst att inspirera andra till att gå ut i naturen, när det bara sprakar av härliga höstfärger. En go dag på jobbet som blev ännu bättre än jag tänkt mig. ♥️

Här är bilder från min egna träning i eftermiddag. Jag fick till ett grymt skönt pass med BungyPump stavarna, ett nytt program från MyMOWO och riktigt kul och svettigt sådant. 😅

Ibland så kommer det där rätta tillfället att köra skiten ur mig. Hade ingen tanke på att jag skulle ge allt och lite till när jag gick hemifrån, det var när jag kom till skogen som det kändes rätt att göra det.

Körde mycket backträning med fartlek och med stavarna, ålat på marken och under nedfallna träd och över stubbar och stenar.

Jag gillar det här trots att jag var sjukt trött i hela kroppen när jag var klar, blöt, skitig och myror som kröp innanför kläderna. Det är så här jag vill att min träning ska vara! 

Jag är så fascinerad över kroppen, efter lite vila, mellanmål och rörelseträning så kom energin tillbaks.

Det är så fint ute i naturen nu! När vi var i skogen på förmiddan så kändes det som vår, fåglarna kvittrade, fjärilar flög runt omkring oss, en ekorre hoppade omkring, ljumma vindar och ett härligt solsken.

Vädret var skönt i eftermiddags oxå, så mysigt med alla löv på marken. Det är en speciell känsla att ligga direkt på marken och jag luktade verkligen skog när jag kom hem. Kläderna åkte in i tvättmaskinen och jag tog ett skutt in i duschen. 

Snart dax att sova och i kväll kommer jag att somna gott!

Ta hand om dig, ta tillvara på livet och njut utav naturen. 🍁♥️

Kram!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.