TJOHOOOO!!! 

Å där kom värmen tillbaka och med ett litet men helt underbart vårregn‼️

Jag har haft en underbar dag i dag, inte lämnat tomten utan bara varit på hemmaplan. Vaknade tidigt men somnade om och vaknade till liv när klockan var ca tio i nio! Jag bugar och tackar min kropp, för en skön och välbehövlig sovmorron! ♥️

Inte många timmar kvar på en skön helg och nu väntar en spännande och en ny vecka på mig. Den kommer att utmana mig, jag vet att det blir så och jag ser framemot det!

Den här veckan som kommer, så får jag jobba med det som jag allra, allra mest brinner för och det stavas 🍀FRISKVÅRD🍀. Om allt går som planerat så ska jag köra sex träningspass inklusive ett pass med min egna uteträningsgrupp samt min egna träning! 😅♥️😂♥️ Några timmar på kontoret blir det oxå men jag kommer att tacka nej om någon vill att jag ska göra något mer den här veckan.Jag tar med Olof Röhlanders Pepp som min trygghet den här veckan. De bollar jag har i luften i veckan som kommer, kan jag bolla med. Men inte en till…….

♥️”JÄTTEVIKTIGT ATT JAG KOMMER IHÅG, ATT TÄNKA PÅ MIN EGNA HÄLSA OXÅ‼️”♥️

Det känns väldigt bra att jag planerat upp min egna träning litegrann. Fokus på ”STARKA FÖTTER” OCH YOGA kommer det att bli plus lite annat smått och gott. Jag vill alltid ha något att längta till och nu har jag det! 😀När jag är på jobbet så har jag något att längta hem till, mina egna pass och så tvärtom. När jag är hemma så kommer jag att längta tills nästa pass jag ska köra på jobbet och med min egna grupp. 😅

Något som känns extra gott och det är att jag har gjort en förändring i min egna träning. Jag behöver det mer än någonsin och just fokus på fötter och yoga känns så rätt. Inte så svårt att göra en förändring egentligen, oftast så är det där beslutet som ska tas.

Jag är sjukt tacksam att jag har Olofs Pepp att luta mig emot och den mentala styrketräningen.

Jag släpper aldrig ifrån mig den, den är 💕MIN.💕😀

I dag så har jag laddat upp med matlådor, bananpannkakor och smoothie! Så skönt att veta att jag inte behöver ställa mig och laga mat när jag kommer hem, möjligtvis ta fram stekpannan och steka lite korv.

Jag har förberett mig för passen, planerat så mycket som jag behöver både till min egna träning och till den andra träningen. När jag har så många pass framför mig, så är det skönt att ha en liten grund att stå på, resten kör jag dit hjärtat leder mig! 😍♥️😅

Tränat har jag oxå gjort och mellan regnet och matlagningen så var jag ute och körde lite kul balansträning. En go utmaning med gunmiband och balanskudden‼️😅 Det tog ”några” gånger innan jag lyckades gå ner i ett knäböj och sedan upp igen. Som du kanske ser, så står jag på gummibandet och så fort jag kom i lite obalans så drog jag av mig själv från kudden. Ingen fokus på teknik, bara på balans och andningen!! 😉

Det finns mycket längtan och förväntan i mig just nu! Jag älskar mitt jobb och så tacksam till min arbetsgivare som ser mig för den jag är, i dag så känns det extra stort och tryggt att veta att det är så.

Nu kan jag inte förbereda mig mer!

Nu ska jag bara fokusera på att…

HA KUL UNDER VECKAN OCH NJUTA UTAV VARENDA MINUT‼️😂🍀

SE TILL ATT JAG FÅR DEN SÖMN SOM JAG BEHÖVER OCH ATT DET JAG ÄTER, GER MIG ENERGI SÅ ATT JAG ORKAR! 

Allaredan nu, så har jag fångat den där goa känslan du vet…..

”På fredag vid lunchtid någonstans, då är min vecka slut och då ska jag sträcka armarna upp i luften och vråla: -JAG GJORDE DET‼️” 😂😂😂😂

Jag ska fira med middag på stan innan jag åker hem!! 😀👍

Nu ska jag snart sova!

Gonatt och Sov så gott! 😴💤💤💤

Vi ses i morron igen!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *