TJOHOOOO!!!! 

Mitt ute bland blåbär och lingon, lite mygg och andra småkryp har jag busat runt i, varmt i luften och en liten känsla av att hösten är på väg, färgerna finns där!!

🍁HÄRLIGA HÖSTTECKEN! 🍁

En vanlig enkel promenad med mina stavar blev det i dag och med sköna små mellanmålsstopp. Bara att stanna upp, släppa stavarna och sätta mig på huk eller göra små knäböj och plocka blåbär, lingon och stoppa dom direkt i munnen. Hur härligt som helst ute i naturens egna gym!! 😅

Lingonsylt är inte min favorit men att plocka lingon och äta dom på plats däremot, det är gott! Det här med att vara ute i naturens egna gym, ger mig så otroligt mycket tillbaka. Det är inte bara övningarna som ger, allt annat som finns därute betyder så mycket. Jag får inte bara en starkare kropp när jag rör på mig, som bonus så får jag massor av härliga naturupplevelser och massor av frisk luft! 

I dag så var det klibbigt värre, kändes som lite åska i luften. 

Men jag klagar inte, det finns alltid möjligheter till lite skön svalka.

Jag ville helst inte ta vatten från min vattenflaska och svalka ner mig med. I dag så körde jag med ett mindre vattenbälte och bara en flaska så jag var rädd om det vattnet. 

Det har regnat både i natt och lite smådugg i dag så gräset var blött!

MEN KOLLA HÄR!! 

Här är mitt tips på skön svalka och jag kom på det när jag stod i det blöta gräset, varm, svettig och längtade efter lite kyla. Jag stack ner båda händerna i gräset, fick med mig lite gräs upp och när händerna var tillräckligt blöta så gnuggade jag mig i ansiktet, på armarna och på hals och bröst! 

Så skönt och bara sticka ner händerna i gräset och hämta mer vatten tills det känns bra!

♥️Det är sådana här små stunder som gör att jag älskar att vara ute i naturen och röra på mig.♥️ 

Som du kanske märker så gör jag inte min träning så komplicerad. Jag vill ha en kropp som hänger med mig så länge mitt hjärta tickar på och det är det som är det viktigaste för mig!

Nu ska jag ut och njuta lite av en skön augustikväll!

Ha det så gott och Ta hand om dig!

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.