TJOHOOOO!!!! 

Efter en helt otrolig skön vecka med sommarvärme, många träningspass utanför och i jobbet, fina möten med olika personer, getingar, naturen, huggormar, skugga, yoga, mat, trädgårdsfix, massor med mental styrketräning, deckare, total återhämtning och lite annat smått och gott….

Så här kan jag sammanfatta måndag till lördag. Jag har fått plocka fram mitt bästa jag,  har njutit utav varenda minut under alla pass jag kört/inspirerat med. Men när jag avlutat passet, så har jag släppt det, inte tänkt ”Det här kunde jag ha gjort bättre!” .

Istället så har jag tänkt så här: 😀

💕”Jag vet att jag har gjort mitt allra bästa, med de resurser som jag har haft tillgängliga just nu och nu kan jag inte göra och behöver inte heller göra mer”. 💕I söndagskväll när jag planerade för den här veckan, så satte jag mer fokus på den mentala styrketräningen än på den fysiska träningen. Olofs Pepp, de är 🌟🌟GULD🌟🌟för mig och den här Peppen har jag kramat hårt under veckan som varit och den här…… 

Det har varit många olika pass med lite olika inriktningar!

Jag har verkligen höjt ribban, ungefär så som dom gör som hoppar höjdhopp. Någon/några centimeter till och jag har klarat den höjden oxå. Så go känsla, jag lovar‼️😅😂

”DET SITTER MYCKET I HUVET‼️” 😅

De här tre peppen har jag haft med mig ut under hela veckan, de har funnits i min ryggsäck tillsammans med träningsprogrammen. Innan passen så har jag kikat på dom, förberett mig, laddat och sedan så har jag bara kört, njutit och haft kul! Tittat på ryggsäcken ibland, tryggt att veta att där ligger mina goa Pepp, som ska ta mig framåt‼️♥️😊

All ära till dig, Olof‼️😀🙏

Utan din mentala styrketräning och goa Pepp, så hade jag inte varit där jag är i dag! 😀

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Min tanke var i fredags att jag skulle avsluta min jobbvecka med att äta middag på någon mysigt matställe, men jag ändrade mig efter att ha avslutat träningspasset som vi körde i en härlig skugga och i ett lugnt tempo. Jag var totalt genomsvett, kladdig av solcreme och linement i förebyggande, barr och lite annat skräp som hängt med från skogen och lite småkryp.🐜🕷🌱 Det jag mest längtade efter var en dusch, så mat och en smarrig bakelse köpte jag på MAXI och sedan åkte jag hem. 

Jag avslutade min jobbvecka på hemmaplan och i skuggan. Härligt trött i kroppen och i huvet, stolt över mig själv och tacksam att ingen skadat sig under passen. Så skönt att få vara helt ensam, tyst och lugnt och jag gillar min lilla trädgård, särskilt baksidan. Mycket natur och fågelkvitter‼️

I går så körde jag återhämtning och på mitt lilla sätt! Såg till att själen hann i kapp mig, slappade i skuggan, blundat med båda ögonen, 😴 läst deckare, klippt gräsmattan, sått lite sallad, dill och blommor. Kört skön yoga/rörelseträning för att sträcka ut kroppen efter en intensiv vecka men en av mina bästa på länge. 😅

Återigen….. Ett stort TACK till alla som hängt med mig under veckan! Bra jobbat i ett härligt sommarväder och ett lika stort TACK för all go Pepp som jag fått‼️😎😊

I dag så är det lite mulet och det är rätt skönt det oxå.

Solen behöver oxå få en liten paus!! 😅

Ha en fin dag och Njut utav livet medans det pågår!

Kram och Vi ses!

 

 

 

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *