TJOHOOOO!!!! 

Då var veckan igång och vilken härlig lyxig måndagsmorgon jag fick! 😍

Började inte jobba förrän vid tio i dag, så jag unnade mig en härlig och go frukost ute. Bananpannkaka, smoothie, frukt, INGEFÄRSSHOT och så lite gott kaffe på det! Så varmt och skönt, du anar inte hur mycket jag har njutit, massor‼️☀️☀️☀️☀️😎

Efter lite skön vila i solstolen, så körde jag ett pass med bara fokus på mina fötter! Att träna ute, det ger go energi till hela kroppen. Det var inte bara fötterna som fick sitt, hela jag mådde så mycket bättre. Att få andas frisk luft, få känna solstrålarna värma kroppen, bara få vara så nära marken, lukta lite på gräset, fågelkvitter och allt det här är gratis och ger mig så mycket tillbaka! ♥️

Om jag ska vara riktigt ärlig så tog det emot att lämna solen och gräsmattan, sätta mig i bilen och åka till jobbet. Men när jag väl var iväg så kändes det riktigt bra.

Picnic på filten, så gjorde jag min lunch lite extra ordinär i dag. Värmde matlådan, tog med mig den ut och så skönt det var i solen. Bara få vara, tyst och lugnt och när maten var slut så la jag mig på rygg, satte lurarna i öronen och lyssnade på min favoritmusik. Slumrade bort lite, för mig är det här livskvalité! ♥️☀️😎

I eftermiddag så har jag kört friskvård på ett nytt boende i Vetlanda och jag säger bara så här och från hjärtat:

-TACK TILL ALLA ER SOM VAR MED OCH SÅ BRA JOBBAT‼️😂😅♥️

Det finns inget som betyder mer än äkta härliga skratt, livsglädje blandat med TRÄNINGSGLÄDJE!

Jag har fått vara med om det här i dag och det är 🌟GULD VÄRT🌟.

Nu ska jag ta hand om lite disk och tvätt, sedan så ska jag njuta utav min egna träning!

Vet du vad? 

Jag gillar att träna och jag gillar att njuta utav mitt liv! 😅♥️

Inuti mig så bor det nog både en livsnjutare och en träningsnörd! 😉

Små enkla saker, är det som jag uppskattar mest och det är oxå det som betyder allra, allra mest för mig!! Många saker kostar ingenting, men ändå så betyder de så mycket!

Ha en go kväll och Ta tillvara på ditt liv!

Kram och Vi ses i morron igen!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *