TJOHOOOO!!!

Undrar vem det är som har kommit på att vi ska ställa om klockan till vintertid?

Hur tänkte den personen, förmodligen var det säkert några stycken och vad är syftet, egentligen? 

Jag ogillar det även om jag måste hänga med i den så kallade vintertiden. Det tar en vecka ungefär innan jag är mitt normala jag, kommer i otakt med sömn och mat och är trött.

Tur att det finns något som heter kaffe!

Det har blivit några muggar i dag.

Kaffe med min favoritchoklad…

……och kaffe med pepparkakssmak.

Jajamän du läste rätt! Jag blandade i lite pepparkakskryddor tillsammans med kaffepulvret och sedan så startade jag bryggaren. Det doftade jul i köket och kaffet smakade helt underbart!

Jag har haft en skön och go helg. Trädgården är nästan höstfixad, det är gräsmattan som ska få sitt och lite löv som ska räfsas ihop.

Nu har jag planerat färdigt för i år, kärleksörten kom ner i jorden efter att ha stått ett tag i vatten så stjälkarna fick lite nya rötter. Plockade stjälkarna från min buske och nu håller jag tummarna att den kommer att trivas på sin nya plats. Trädgårdsredskapen är tvättade och det som ska slängas, är slängt!

Så mycket roligare att plocka fram trädgårdsredskapen till våren, när de är rena.

En ny omgång med INGEFÄRSSHOT har blivit till. Jag har testat att vara utan den några veckor men kom ganska så snabbt på, att jag och min kropp vi behöver den för att må bra.

Det bästa och mysigaste i dag, det är utan tvekan den här lilla killen. En go fyrbent kompis som är så snäll och så go. Jag fick låna den några timmar på förmiddan och vi har haft det så mysigt i skogen. En skön långpromenad med bus, lek och massor av hundgos! ♥️

Nu ska jag snart sova, är trött så jag nästan somnar i soffhörnet!

Gonatt och Sov så gott!

Kram!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.