TJOHOOOO!!! 

Undrar om jag fattar riktigt själv att min dröm att jobba med friskvård, är min verklighet nu⁉️😀

Jag är så otroligt tacksam att få jobba med det som jag brinner för och det som gjorde att jag fick mitt liv tillbaka igen! Så stolt över min fina arbetsgivare, Vetlanda kommun och för alla ni som har stöttat mig/ stöttar mig och peppar mig, på min resa mot dit jag är på väg! ❤️

Så stolt över de fina och modiga chefer som vågar tänka lite annorlunda och all ära till er.

Tacksam är bara förnamnet, att vi kan jobba TILLSAMMANS‼️❤️

Jag har haft en riktigt go dag på jobbet i dag tillsammans med en härlig grupp, chef och medarbetare och det är så kul att se dom tillsammans.

Lika kul och härligt varenda gång jag får vara med om det! 😀

Sören var så snäll och körde och du som känner mig, vet säkert att mitt lokalsinne är mindre bra. Jag är bra på att träna och inspirera, jag behöver inte vara bra på allt! 😉

Vi var på plats tidigt, så vi hann gå en runda i en riktigt härlig skog. Så skönt att få känna in skogen lite och jag kände på en gång, att här trivs jag och det här blir en go dag!

Jag är hyfsat bra på att inspirera, Sören passade på att träna lite oxå! HÄRLIGT‼️😀

Innan jag träffade gruppen, så åt Sören och jag mat på Sandsjö värdshus. Det är där jag har varit i dag, god mat och en härlig miljö både inne och ute! 😀

Om jag ska kunna inspirera andra, så måste jag vara inspirerad själv, ha kul och njuta utav träningen och naturen. Det bästa sättet att göra det på, är att köra lite sköna övningar och fånga in den rätta känslan och det lyckades jag med i dag! 😅❤️☀️

Innan vi gick ut i naturen, så berättade jag lite om resan. Vad jag har varit med om, hur jag kom tillbaka till livet igen, hur min träning ser ut i dag och vad naturen betyder för mig! Övningen på bilderna under texten, är en av mina favoritövningar!! GRYMT KUL‼️😂😅

En härlig grupp har jag haft förmånen att få hänga med i dag. De bjöd på sig själva, härliga skratt, inga sura miner när det regnade, snöade  och haglade. Leendet fanns där hela tiden och solen tittade fram lite då och då! Vi har kört med grenar, soppåsar, en bänk, stubbar och det som finns därute i naturen.

Kört kul balansträning och testat att gå åt sidan istället för rakt fram! 😂

Några fick lite kåda på händerna från en stubbe och så kul att höra att de tyckte att det luktade gott!😀

När passet var slut så fikade vi och ute i naturen.

MYSIGT OCH GOTT! ☀️🐜☕️🦉🍀

TACK ALLA FÖR I DAG, SÅ BRA JOBBAT‼️❤️😅

TACK FÖR ALL GO FEEDBACK SOM JAG FICK! ❤️

DEN VÄRMDE OCH GER ENERGI!! ☀️☀️☀️☀️☀️

Eftersom det var så varierat väder, så var det lite mindre lätt att fota något när gruppen var i gång. Brukar alltid fånga några bilder, men det kommer fler chanser‼️😉😀

Ha det så jättegott och Var rädda om er!

Kram och Vi ses!

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *