TJOHOOOOO!!! 

Efter en go dag på jobbet med fina samtal, mycket skratt och med känslan…

”Jag har gjort det bästa jag har kunnat i dag med de resurser som jag har haft tillgängliga just då och jag är stolt över mig själv!”

En klapp på axeln och så gav jag mig själv världens goaste leende i backspegeln innan jag startade bilen och åkte hemåt. Där lämnade jag jobbet och jobbet och jag vi ses i morron igen! 😀

Du som känner mig och följer mig i bloggen vet säkert vem som har lärt mig allt det här fina och om du inte vet, så är det Olof Röhlander som har lärt mig det. Vet inte vem jag är mest stolt över, han eller mig själv? Jo, jag vet faktiskt….. vi hamnar på delad första plats båda två! 🌟🌟

Det var så skönt att komma hem, käka lite mat och hänga i soffhörnet lite. Till och med reklamen kan vara intressant att bläddra i, när jag är lite trött och seg.

Efter det där hänget så packade jag badkassen tog med mig ”kaffe på maten” till bryggan.

Här är bilderna och jag älskar det här läget över allt annat.

För mig är det inte bara vatten och några bryggor, det är så mycket mer.

Att sitta där på bryggan och bara titta ut över vattnet, njuta utav solstrålarna och kaffet. Kolla lite på molnen, träden och så fiskarna. De hoppade upp och ner och det är så rogivande! 

Badkäderna hade jag tagit på mig hemma och den där goa känslan, att bara dra av mig träningskläderna och sedan hoppa ner i vattnet.

Det är så skönt i vattnet och få bli så omsluten utav det när jag simmar. På vissa ställen är det lite svalare och det är precis så det ska vara i öppet vatten.

Har ingen koll på hur många längder jag simmar utan jag bara njuter utav att kunna simma. Det är viktigare än längderna, jag simmar för att få må så bra som möjligt, inget annat.

Efter en härlig simtur, lite lek och plask så gick jag upp och bytte om till torra kläder. Tillbaka till bryggan igen för att dricka upp det sista kaffet. Den här känslan är helt magisk, härligt trött i kroppen, blöt i håret, nöjd med mig själv och bara sitta där och njuta igen. Solen på väg att gå ner, spegelblankt, vindstilla och ett helt otroligt lugn. 

Jag bor så bra och den här vägen, dammvallen är så fin. Spelar ingen roll vilken årstid det än är, den är lika fin i alla väder. 

En go dag är snart slut och i min kropp bubblar det av tacksamhet till det liv jag har i dag! 

Ha det bäst och Ta tillvara på de där små goa stunderna.

Sista bilden och de här bilderna tog jag när jag låg på rygg på bryggan. Världen ser lite annorlunda ut från det hållet, testa så får du se. Njut utav molnen, trädtopparna och himlen. Titta åt höger och vänster, så du inte missar något. 

Kram och Vi ses!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.