TJOHOOOO!!!

Ligger i sängen och försöker få till ett någorlunda inspirerande inlägg, så här en måndagskväll.

Jag har haft en go dag på jobbet, möten på förmiddan och friskvård på ett boende på eftermiddan.

Att jobba med friskvård är en skön utmaning och i dag så blev passet så bra, så bra. Det jag hade tänkt  att köra stämde inte, så kan det bli ibland och det är det här som gör friskvården så spännande att jobba med.

Det blev ett roligt pass, med skratt och sång!😅

Vi dansade loss, sittande och stående till bland annat låtarna, ”Hallå, du gamle indian” och ”La det swinge” och ”Fröken Fräken”. Under tiden vi dansade/rörde på oss så kastade vi en vanlig apelsin till varandra…..

och en halvfull flaska med julmust. 

Det här lilla enkla funkar hur bra som helst, soppåsarna var oxå med på ett hörn. Oftast så är det de enkla grejerna som ger bäst resultat och som är roligast att jobba med. 😅 Vi behöver inte köpa en massa grejer, det är bara att kolla i skåp och i lådor och använda fantasin.

I kväll så fixade jag lite i köket, gjorde en ny omgång med JAMU! Den påminner mycket om en vanlig ingefärsshotie, enda skillnaden är att den inte behöver kokas och att gurkmejan finns med i jamun.

Om den är god?!

Jajamän, bättre än den vanliga INGEFÄRSSHOTEN och så är det en läckrare färg på jamun. Jag har haft slut på jamun och inte orkat göra någon ny och det känns i kroppen. Lite hängig och på gränsen att en förkylning gör sig påmind men den tänker jag mota bort nu. Minst två glas om dagen med jamu och hjälper inte det, så får jag väl hälla den över frukostflingorna och duscha med den oxå. 😉

En smoothie blev det oxå när ändå blendern var framme. 

”Jag tager vad jag har hemma” och det blev en smoothie med rödbetor, banan, apelsin, gurka,  mango,  fryst sådan. Lite hallon, chiafrön, lite mjölk och lite yoghurt med hallonsmak.

Inga konstigheter alls och den blev faktiskt jättegod. 

Håller du med mig om, att det är läckra färger!!

Nu ska jag snart sova, är lite trött i båda ögonen faktiskt.

Gonatt och Sov så gott! ♥️

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.