TJOHOOOOO!!! 

Veckans sista arbetsdag var i går och då var jag på plats i Sandsjöfors tillsammans med ett härligt gäng från Vetlanda kommun. 😀 Gruppen hade en heldag här ute och under tiden de pysslade med annat på förmiddan, så tog jag hand om mig själv och på min fritid. (så du inte tror att jag gjorde det under min arbetstid) Mitt lokalsinne är mindre bra och att köra själv till Sandsjöfors, det finns inte på kartan. Vet att det finns något som stavas GPS, men jag litar inte på mig själv ändå! 😉

Jag behöver inte vara bra på allt, det räcker med att jag är hyfsat bra på att vara mig själv‼️😉

Det är andra gången som jag har fått den stora förmånen att få vara med i Sandsjöfors, en helt underbar natur och ett av mina favoritställen ute i naturens egna gym.

Lite ”stenfattigt” men desto mer ”gren/stamrikt” är det i den här skogen och jag älskar det här läget. Det ser inte likadant ut i naturens egna gym och det ska det inte göra heller. Här kommer min utmaning, att kolla in läget lite innan jag kickar igång passet….

”Vad kan vi göra för sköna övningar här och med de här stammarna?!”

”Finns det någon backe, där vi kan köra lite skön backträning i?!”

När jag kollat in läget, så körde jag ett pass själv och HELT UNDERBART! 😅

Några av de övningarna du ser på bilden, körde vi på eftermiddan och jag är så stolt över gruppen. Stammarna/grenarna var både blöta, lite skitiga efter allt regn men inga sura miner här inte. På bilden där jag kör knäböj, håller jag i en stam. Den här övningen gillar jag och här gäller det att ha fokus på hälarna. Kommer jag fram lite mer på tå, så är risken stor att både jag och stammen ramlar ner i marken. En variant på övningen, är att köra med två stammar och med lite olika storlekar! 😉

Vi har kört styrka, rörelseträning, njutit utav naturen, jobbat med flåset och på ett så enkelt sätt men som ändå ger goa resultat!! Innan vi drog i väg till skogen, så berättade jag lite om min resa!

♥️ALLA BJÖD PÅ SIG SJÄLVA OCH TRÄNADE EFTER SIN EGNA FÖRMÅGA‼️♥️

Det är absolut det viktigaste för mig som ledare, att ALLA ska få känna att….. ”JAG KAN”‼️

Från hela mitt hjärta…. TACK ALLA FÖR EN GO EFTERMIDDAG TILLSAMMANS!! 😅😂

TACK FÖR ALLA GOA SKRATT OCH TACK FÖR ALL GO FEEDBACK SOM JAG FICK! 😊

HA EN FIN SOMMAR, SÅ SES VI SNART IGEN OCH TACK FÖR GO MAT OCH EN GOFIKA!! 

KOM I HÅG!! 

Kickar en go träningsvärk in, så behöver du inte gilla mig på några dagar. 😉

Rör på dig, så kommer det att släppa, jag vet att det är så!!

HA EN GO LÖRDAG OCH TA HAND OM DIG!!

Kram!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.