TJOHOOOOO!!!!! 

Någon som vet om det lönar sig, att köra lite regndans????

I så fall, hojta till‼️‼️‼️‼️🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧 (Längtar efter en massa små sköna regndroppar)

När jag har fått någonting i huvet, så vill jag gärna testa det! 😉

Den här övningen, (om det nu är en övning) testade jag i dag på morronen. Har kört något liknande innan men med en käpp istället för hantlar. Hantlarna sitter säkert i banden och banden sitter i en kraftig karbinhake och ställningen är fast i marken, så långt är det lugnt och jag litar på mig själv‼️

Det här var kul men tyngre än jag trodde. De gröna banden har mer motstånd än mina röda och det tog några minuter innan jag vågade komma ner i ett djupt knäböj eller sittande på huk kändes det mer som faktiskt. En riktigt skön känsla att pressa mig ner och ännu häftigare känsla när jag skulle upp igen. Det gick fort att komma upp och jag fick verkligen hålla emot om jag inte ville landa bland bildäck, spade, kratta med mera….. 😂😂😂😂😂😂

Men när jag väl fattat hur banden beter sig, så var det grymt kul att köra på med övningen. Först så vågade jag inte riktigt köra rotationer men efter en stund så blev jag modigare och på bilden är en av många som jag testade. Går att köra riktigt skön balansträning oxå, galet utmanande och kör du med en balanskudde/bräda så får du en häftig upplevelse på köpet‼️‼️😅😉

Jag är så fascinerad utav kroppen, den bara hänger med mig. Det är inte kroppen som får mig att tveka ibland, det sitter i huvet istället. Vågar jag bara testa, så kan jag mer än jag går omkring och tror om mig själv. 😅 Jag älskar nya utmaningar och den där känslan efteråt, när utmaningen är klar……den är 🌟GULD🌟‼️

Det går bättre och bättre dag för dag…… med min rörlighetsträning.

Jag är inte på väg att blåsa ikull eller ramla åt sidan av trötthet på den här bilden!! 😂😂😂😂

Istället så ökar jag upp rörligheten på insida lår! Jag sitter som en skräddare och gungar från sida till sida. Riktigt skön övning och som har gett goa resultat‼️‼️

Alltså……

” GLÄDJEN EFTER ETT TRÄNINGSPASS, DET ÄR ÄKTA GLÄDJE‼️‼️😂♥️” 

När jag var färdigtränad, så gick jag iväg till bryggan en stund. Lite svalare där än hemma hos mig och så skönt att sitta och plaska med fötterna i vattnet.

Nu ska jag ut i kvällssolen igen!!

Ha en go lördagskväll och Njut utav sommaren!!

Kram!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *