TJOHOOOO OCH GOMORRON PÅ DIG! 

En tidig morron hemma hos mig, pigg och utvilad. Känns lite som ”förr i världen” när jag var morronpigg jämt. Nu inträffar det väldigt sällan men ibland så händer det‼️

Några timmars jobb i dag och sedan så tar jag helg, det ska bli så skönt att få vara ledig. 

Har inte planerat så mycket, egentligen ingenting alls och jag njuter utav att få ha det så. Det jag ska göra, det är att vara ute så mycket som möjligt och det viktigaste….. ta hand om mig själv och se till att jag får en skön återhämtning. Jag måste inte göra något hela tiden, behöver inte ligga på topp hela tiden. Det är faktiskt riktigt skönt att ligga lite lågt ibland  och ändå må bra.

Ha en fin dag och unna dig något alldeles extra i dag.

Bestäm  själv vad det kan vara för något, jag tycker att….

♥️DU ÄR VÄRD ATT FÅ LITE UPPSKATTNING. DU ÄR JU BÄST, ELLER HUR♥️

Kram och Vi ses!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.