TJOHOOOO!!

Såhär dagen efter julafton, så var det så skönt att komma ut i min älskade skog igen.

Flera plusgrader varmt, ett mjukt fint regn och motigt att gå ut i regnet, kanske du undrar?,

Inga problem alls och kolla här!!

En blick på den här peppande skylten som hänger i hallen och några minuter senare så var jag på väg ut och självklart…. mina älskade BungyPump stavar hängde med mig.

Att gå med stavar är det skönaste jag vet, det är verkligen NJUTNINGSTRÄNING för mig. ♥️

Det går att njuta under tiden jag rör på mig, som här till exempel…

Stanna till vid Emån, hänga mot räcket, djupandas och bara njuta utav vattnet och i dag så fick jag lite extra bonus….. alla de små regndropparna. 

Det har blivit mer vatten i Emån nu och det märks i skogen oxå. Det är härligt blött, slirigt och lite skitigt men ändå så härligt grönt och en härlig luft med skönt syre.

På min väg i dag så stötte jag på lite hinder i form av nedfallna träd. De sista dagarna så har det blåst så jag gissar på att det är vinden som har segrat över några träd. När jag såg det här trädet,  då tänkte jag på mitt liv. Det är så det ser ut ibland…. hinder som är i vägen där jag går. Men vill jag framåt så flyttar jag på dom, kryper under dom, kliver över för framåt ska jag! 😀

Lite längre fram på vägen så låg det ett träd till över vägen. Visst, jag hade kunnat kliva över det bara och gå vidare men det gjorde jag inte. Jag valde att köra lite skön träning med det. Klev över det och riktigt kul att göra det när jag måste köra med höga knän för att komma över. Kröp under trädet gjorde jag, hängde i det och busade lite och jag hade koll på rotvältan. 

Jag kör med säker träning i naturen oxå, så gott som det går i alla fall.

Nu när jag har semester så kommer jag att vara mycket ute i naturen, det är härute som jag trivs som allra, allra bäst. Helt underbart skönt att känna dofterna och nu när det regnade så luktade det verkligen både skog och mossa. Naturen ger mig en trygghet som är GULD VÄRD! 🌟

Ha en go fortsättning på julen, må gott, ät gott och var snäll mot dig själv och mot andra!

Ta en skön promenad och jag lovar, du kommer att bli jättepigg och du vet känslan efteråt……

♥️HELT UNDERBART♥️

Kram och Vi ses snart igen!

 

Share →

2 Responses to DENNA UNDERBARA NATUR!!

 1. åsa skriver:

  älskar dig o din blogg.hur har din jul varit?hur firar du nyår?
  önskar dig en trevlig dag ett gott slut o ett riktigt gott nytt år
  Med vänlig hälsning åsa Öberg

  • Anitha Leidefors skriver:

   Åhhh, tack snälla för din goa feedback! Jag har haft en fin jul, vilat, ätit gott och myst med levande ljus. Jag firar nyår med nära och kära. Ha ett Gott Nytt 2018 du oxå och Tack för att du hänger med i bloggen! Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.