TJOHOOOOO!!!! 

Vad vore livet och träningen utan ♥️ÄKTA TRÄNINGSGLÄDJE⁉️♥️

TVÅ sköna träningspass i dag, ett på jobbet och det andra på min gräsmatta i kväll!! 😂😅

Fullt ös på passet jag körde på jobbet!!

Alltså…. de där härliga skratten, det finns inget bättre än att få uppleva det! Så otroligt tacksam för vartenda pass som jag får köra i Vetlanda kommun, ute eller inne!

I dag så flög bollarna runt i luften och tur att det är mjuka bollar! 🙈

Moppskaft har vi jobbat med och var de hittade alla dom, det vet jag inte?! 😀

Så kul att kunna använda det som allaredan finns och det funkar hur bra som helst. Vi var ett härligt gäng i eftermiddag och när skaften inte räckte till, så plockade jag av mig mitt bälte och det funkade det oxå.

När jag körde mitt egna pass i kväll, så blev det DAGENS PASS ifrån Försvarsmaktens TräningsApp!

Riktigt kul, svettigt och jag fick kämpa ute på gräsmattan och jag bara älskar min träning!

Det händer något i mig när jag tränar och rör på mig! Det handlar inte bara om att få en starkare kropp, det handlar om så mycket mer. Jag blir mer kreativ när jag tränar, det är härliga idéer och tankar som ploppar upp i huvet samtidigt som jag rensar huvet från negativ energi. 

Min träning dömer mig inte, den gnäller inte, tjurar inte ihop. Den spekulerar inte och inte antar den en massa saker heller, istället så ger den mig en helt otrolig trygghet samtidigt som den utmanar mig!

Utanför mitt fönster så har det börjat mörkna och himlen är helt underbar!

Lite sent kvällskaffe är på gång nu innan det är dax för en kvällsrunda!

Gonatt och Sov så gott!

Kram och Vi ses!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *