TJOHOOOO!!!

Nu är jag tillbaka i bloggen igen och kul att se att just DU har kikat in här. Jag har inte haft bloggtorka, energin till att blogga har inte riktigt funnits där men nu i kväll så kom längtan tillbaks igen.

Jag mår bättre i min krisreaktion och på väg framåt sakta men säkert. Små steg framåt och ibland så halkar jag till men hitintills så har jag rest på mig igen. Har fina vänner som finns där och som jag vågar lita på, det är viktigt för mig! ♥️

De här bilderna, enkla bilder från en stenmur fotade jag en kväll för ett tag sedan. De är lite suddiga, jag vet men jag tror ändå att du ser den lilla blomman som växer i sprickan. Här stannar jag ofta till när jag är ute och rör på mig. Bara sitter på muren, andas och njuter. Eller så kör jag lite övningar och den är lite som en träningsbänk. 

Men det som fascinerar mig så mycket, det är att den här lilla blomman, vitklövern som har en sådan livsglädje och växtkraft så att den kan ta sig igenom sprickan, år efter år! Inte samma blomma men kompisar till den.

När jag fotade de här bilderna så mådde jag inte sådär jättebra. Jag var så trött, ångesten satt där som en liten filur på axeln och utmanade mig. När jag hamnar i de där tuffa stunderna så tar jag hjälp utav mina egna små verktyg och jag kör mycket med mindfulness.

Det var det jag gjorde den där kvällen och jag tänkte så här……

”Om den där lilla blomman kan tränga sig igenom sprickan, kämpa för att komma uppåt så kan jag det oxå. Kanske är det ljuset som får blomman att växa sig allt starkare från dag till dag?”

Jag fick en sådan fin kraft den där kvällen, ångestfiluren kastade jag ner i Emån och jag gick med lättare steg hemåt igen. Är så övertygad om att……

♥️”DÄR DET FINNS ETT FRÖ SOM GROR, DÄR FINNS DET LIV!”♥️

Kanske du oxå har satt lite frön i jorden och väntar på att få se dom komma upp som små blommor eller grönsaker? De behöver oxå vatten och näring, precis som vi behöver för att få växa oss starka!

Kom ihåg att ta hand om dig själv, se framför dig att du är världens finaste blomma. Ge dig själv näring, vila och återhämtning så du kan växa dig allt starkare för varje dag som går.

Tack för att du har läst det här inlägget, det betyder så mycket för mig! 🙋

Kram och Vi ses! ♥️

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.