TJOHOOOO!!! 

Så härligt det är….. blå himmel, dagg i gräset och nyklippt gräs (i går kväll) och som jag inte räfsade upp. Gissa vad som ligger på golvet i lägenheten, just det!! GRÄS‼️😂😂

Det gör inget, det är helt OK och det ingår i uteträningen! (Det var så här det var på morronen.)

I dag var det första gången på länge som jag saknat gymmet, inte för att träna inne utan för att lyfta tungt! Jag toklängtade efter att få ta i riktigt ordentligt och köra slut på mig. 😉

Men tillsammans med skivstången, gummibanden, min egna kroppsvikt så fick jag ändå till ett hyfsat tungt pass. 

För att köra slut på mig så valde jag att köra med intervallträning och med lite cirkelträningstänk. Tufft motstånd med banden, rotationer och så många reps som jag bara orkade och så några till! 

Lyckades jag köra skiten ur mig⁉️ Jajamän, jag var duktigt trött efter passet och avslutade med skön rörelseträning med bland annat räfsan. 

Innan passet och efter passet så fick fötterna lite extra träning, det är de värda!

DET ÄR DOM SOM BÄR MIG GENOM LIVET‼️😀

Jag lägger mycket tid på ”STARKA FÖTTER” och goa resultat har jag fått och får! På en av bilderna ovanför här, så kör jag fotpress med ett gummiband.

I dag så har jag sagt ”Hej då!” till en mina bästaste kollegor, inte bara en kollega utan en riktig vän oxå. För några veckor sedan så sa jag ”Hej då!” till en annan bästaste kollega och riktig vän. Vissa personer lämnar avtryck i mitt hjärta och de här två killarna har verkligen gjort det och gör det. Utan deras goa feedback och Pepp, så hade jag aldrig varit där jag är nu, de betyder så mycket för mig! ♥️♥️

Jag är så glad för deras skull, när de går mot nya utmaningar men saknaden kommer att finnas där.

Det bästa är att vi kommer ändå att ha kvar kontakten med varandra! 😀

Innan jag åkte hem från Vetlanda så köpte jag mig en bulle (eller två kanske det var) och lite jordgubbar, bara för att jag var lite extra värd det i dag! 

KOLLA HÄR!! 

Mina två goa träningskompisar, hantlarna som jag kör med i vattnet.

Lätta som bara den när de inte är i vattnet men i vattnet så väger de lite mer! Jag älskar dom och tränar mycket med dom och helst ute på djupt vatten där jag inte bottnar.

Vill jag köra med bara benen så ligger jag med armarna framåt och bara håller i dom, vill jag få till en tuffare simning så kör jag bröstsim med dom. 

Många av övningarna som jag kör med vanliga hantlar/stenar funkar hur bra som helst i vattnet. En favoritövning är axellyft sidan och helst ute på djupt vatten. Här gäller det att ha fokus, blir jag för trött så får jag en kallsup och det här har hänt många, många gånger! 😂😂😂😂

Nu ska jag ut och njuta lite till!

Ha det jättegott och Var rädd om dig! ♥️

Kram och Vi ses!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *