TJOHOOOOO!!!! 

Vilken sommardag det var i går och det ser ut som det blir en repris på det i dag oxå!! 😎

I förrgår kväll så fick jag världens städryck, de kommer ibland även om de är lite sällsynta. Städade ur förrådet, gick igenom varenda liten låda och slängde det som jag inte använt på ca två år. Det fanns en hel del och skönt att ha återvinningen så nära, det blev ett besök där när städningen var klar. 😉

I går så tog jag det lugnt, slappade i solen och när det blev lite för varmt så var det skuggan som gällde. 

Tränade gjorde jag oxå, hängde bland annat med CROSSCORE-bandet och jag gillar bandet. Skillnaden mellan CROSSCORE och TRX är att jag kan ”såga” med bandet och på så sätt så kan jag få till sköna rotationsövningar. Jag kan oxå ta bort ena handtaget och sätta dit en hantel eller en kettlebell istället!

Mina platta koner, de använder jag som 3D-träning men jag tränar 3D på mitt sätt. Vill inte vara styrd av att ”så här ska du göra”, jag vill själv upptäcka vad det finns för möjligheter i min träning. 😅 Jag älskar att röra på kroppen åt olika håll och jag upptäcker ofta att det finns mycket att jobba med i rörlighetsträningen. Återigen….. vi har fått våran kropp för att vi ska röra på den och hur vi gör det är upp till var och en.

♥️GÖR DET SOM DU TYCKER ÄR KUL, KÄNNS DET BRA SÅ BARA KÖR PÅ‼️♥️

Vad jag gjorde för övningar, har jag alla redan glömt bort och det är lite så jag vill att min träning ska vara. Grejerna du ser på gräsmattan använde jag i alla fall, jobbar mycket med min egna kroppsvikt och foamrollisarna går att använda till så mycket annat är sportmassage, går att köra skön balansträning med dom. 😅

😅JAG VILL HA KUL UNDER TIDEN JAG TRÄNAR OCH JAG VILL BLI HÄRLIGT TRÖTT I KROPPEN, DET ÄR DÅ JAG KÄNNER ATT TRÄNINGEN GER‼️

Armar, ben skakade av utmattning, magmusklerna skrek, jag både började och avslutade passet med att rocka loss med rockringen. Det gick lättare i början på passet än i slutet!

Tänk dig en ”härlig” blandning av svett, pollen och solcreme och med tanke på att jag legat mycket på gräset under passet, så såg jag ut som jag vet inte vad och luktade förmodligen inte heller så fräscht‼️😂🙈🙉 Men känslan efter passet och när jag återhämtat mig lite….

”ENDORFINERNA BUBBLAR RUNT I KROPPEN, SÅ HIMLA LYCKLIG OCH GLAD‼️

Jag kan säga, att det var skönt att duscha och jag fick med mig lite småkryp in. Inte så konstigt egentligen, med tanke på hur mycket liv det finns i en gräsmatta. Vi ser inte allt, när vi står rakt upp och ner eller sitter på en stol. Lägg dig på magen så kommer du att upptäcka livet i gräsmattan! 😉

Hur min träning kommer att se ut i dag, det vet jag inte förrän minuterna innan jag bestämmer mig för att kicka igång ett pass. Jag har tränat i över sju år och än har jag aldrig tröttnat på att träna. Älskar att köra varierad träning, alltifrån färdiga pass till egna pass. Långa, korta, tuffa, riktigt tuffa och lätta pass. Det är det här som gör min träning så grymt kul, spännande och utmanande. 😅😂

NU kurrar det i min mage och dax för lite frukost!

Ha en skön och solig lördag! ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Kram och Vi ses!

 

 

 

 

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *