TJOHOOO!!! 

Lite småseg när jag kom hem från jobbet i dag men efter lite mat i magen och lite skön återhämtning, så gick jag ut på gräsmattan och lekte lite med mina favoritbollar!!

Jag gillar de här bollarna, blåser upp dom med ett sugrör som följer med i köpet och lättare att blåsa upp än ballonger, faktiskt!  😀 Ofta så har jag med mig en boll ut i naturen, den väger knappt ingenting och får plats i fickan eller i ryggsäcken. GLÖM INTE SUGRÖRET BARA‼️🙈

Skulle sugröret komma bort, så funkar det med vanliga sugrör oxå, modell tjockare. Bollarna har jag köpt ifrån E-bay, ca 25 kronor styck och jag får mycket för pengarna. 

På de här bilderna så kopplar jag på styrkan, genom att klämma ihop bollen med hjälp utav benen eller händerna. Jag är tokkär i kombinationsträning och när jag gick med bollen mellan knäna, så körde jag lite övningar med armarna. Vid knäböj så kopplade jag på överkroppen och egentligen så är det bara fantasin som kan sätta STOPP‼️😂 Vedträn och stockar funkar ihop med bollen! 

Jag testade att hoppa med bollen mellan knäna och det gick det oxå! Du kan gå bakåt, åt sidorna, framåt och stanna lite och köra lite go pump med benen och med bollen fastklämd! SKÖNT‼️🙈

Att kasta med två bollar och i den här storleken, är en go och kul utmaning. Jag får inte riktigt grepp om bollarna, de ligger i handen bara innan jag kastar iväg dem upp i luften. Lite olika storlekar på bollarna gör att det blir ännu roligare‼️😂😂 Tappar jag bollen så är det bara att kila iväg och hämta den, lite konditionsträning som bonus! 

Jag är nog ganska så övertygad om, att du oxå någon gång studsat med bollar! De här bollarna har en riktigt skön studs, de är lätta och rullar snabbt iväg om de träffar något ojämnt på marken. Lite go pulsträning kan du få när du studsar med en boll. Vill du ha puls så öka tempot, gå ner t ex i ett skönt knäböj när du studsar och testa att studsa bollen åt sidorna och framåt. Höga studs och låga studs, släpp fram barnasinnet och HA KUL NÄR DU LEKER MED BOLLARNA! 😂

Att studsa med en boll är bra för både armar och axlar!!

Jag gillar att köra varierad träning med mina bollar‼️

Här kör jag skön rörelseträning för benen och på höjd samtidigt som jag kör rörelseträning med överkroppen och här håller jag bara i bollen, låter den följa med i rörelsen bara. 

Den här övningen går oxå att variera i det oändliga!

Testa, lek och var nyfiken och känns det bra, så bara kör på‼️❤️

De här övningarna funkar med vanliga uppblåsbara badbollar oxå och de brukar finnas i de flesta mataffärer, bensinmackar och i leksaksaffärer! 

Så här har det sett ut när jag busat runt på gräsmattan i dag, ett litet kortare pass men helt, helt OK!

Ha det så gott och Var rädd om dig! 😀

Kram! 💞

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *