TJOHOOOO!!

Många säger att en vecka går fort och det kanske den gör?

Men en helg går ännu fortare och hur jag än njuter och tar tillvara på den, så känner jag just nu att skulle jag vilja ha en helg igen och direkt efter den här.

Jag har ingen ångest för att börja jobba i morron, trivs med mitt jobb och det jag gör.

Men det är friheten att njuta fullt ut, som jag skulle vilja ha mer utav. Få vara ute i naturen ännu mer, inga tider att passa och kunna ta tillvara på livet ännu mer än jag gör i dag.

Jag älskar alla årstider men hösten och vintern har det där lilla extra.

För några timmar sedan så var jag ute i skogen och i ett helt underbart oktoberregn. 

Regndropparna smattrade på jackan, det regnade hela tiden och så underbart skönt. Ser du regndropparna på min jacka? Det där är livskvalité för mig, de följer med mig in några sekunder och det behövs inte mycket för att jag ska bli tacksam till det livet som jag har i dag.

Jag har återigen lekt fram träningen, gått baklänges upp för en brant backe. Inte för att jag måste, utan för att jag ville och så är det kul oxå.

Varierat med sidosteg, höga knän, kört utfall med rotationer. Lekt och busat med mina BungyPump stavar, testat lite nya övningar och haft så jättekul. 😀 Verkligen njutit till max av frisk luft, härligt syre, halkigt och slirigt underlag, sett några stora fåglar och en hare som oxå var ute i regnet.

Inga bilder ifrån passet på grund utav regnet men så här såg det ut när jag kom hem. Kläderna var blöta men jag var torr, förutom håret och i ansiktet.

Att komma in blöt och skitig, är en av anledningarna till att jag älskar att träna ute samtidigt som jag är tacksam att jag har en groventré. I dag när jag var ute så åkte damaskerna på över skorna, de svarta sakerna som ligger på min jacka. Dels så håller de hälsenorna varma, det åker inte in barr och annat smått och gott i skorna och dels så skyddar de skorna lite mot det blöta. Jag älskar mina skor och särskilt när de är skitiga, så ska de se ut efter ett pass ute! 

Nu ska jag fortsätta att njuta utav kvällen!

Ta tillvara på livet, det går inte i repris utan LEV NU istället! ♥️

Kram och Vi ses!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.