TJOHOOOO!!!! 

I dag så vaknade jag tidigare än tidigast, ca klockan halv fem, inte på grund utav att jag sovit färdigt utan jag var hungrig och kaffesugen. Efter lite morronmys i soffan så somnade jag om och vaknade kvart i nio, så skööönt!!

Frukost ute och sedan……

SKÖN SOMMARTRÄNING I ETT HÄRLIGT SOMMARVÄDER MED MYCKET VIND I HÅRET! DET FINNS EN ANLEDNING TILL ATT JAG VILL HA LITE LÄNGRE HÅR, ÄLSKAR KÄNSLAN NÄR HÅRET KOMMER I ANSIKTET‼️😂

Här är några bilder från mitt älskade lilla utegym. Inga bilder på mig i dag, fanns inte en chans att få mobilen att vara kvar där jag ville att den skulle vara. I dag så var det vädret som bestämde‼️

Det blev flera korta, längre och roliga pass. En del av passen körde jag med hjälp utav Appar, färdiga program från en träningstidning och resten så bara körde jag på, lekte fram träningen. Hade ingen koll på klockan, jag tränade tills jag inte orkade mer!! 

Jag är så fascinerad utav kroppen, den hänger verkligen med mig och så tacksam för det‼️

För mig är inte träningen ett tråkigt måste, istället så är den en skön avkoppling samtidigt som den ger  mig så mycket tillbaka. ♥️

Att köra balansträning när det blåser är en kul utmaning. På bilden under här, så ser du min blåa balanskudde, på den stod jag på ett ben och med ett längre vedträ i ett axellyft och jag blåste verkligen ner. Det är det här som är så kul med att träna ute, det händer alltid något.

Om du har ett utegym eller funderar på att bygga ett, så ett litet tips ifrån mig!

Skruva dit flera krokar att hänga band i och på olika höjd! Kolla på bilderna så förstår du säkert vad jag menar och träningen blir så mycket roligare om du har valmöjligheter. 

När jag köper nya träningsredskap så funderar jag ofta på, vad och hur kan jag använda dom och kan jag använda dom tillsammans med mina andra grejer!? I dag så körde jag med mina romerska ringar i gummiband istället för med banden, så mycket roligare och så sjukt kul med variation i träningen.

Jag tränar mycket med gummiband och med olika motstånd, både inne och ute!

ETT LITET TIPS TILL….

Ha inte gummibanden mer än nödvändigt i solen, de flesta banden är gjorda utav latex och de är är en färskvara. Får de för mycket sol på sig så är det lätt att de ”torkar”. Har du otur och inte ser någon missfärgning, en spricka eller ett litet hål, så åker du lätt iväg om du t ex kör bröstpress eller någon annan kul övning. Inne förvarar jag mina band mörkt, talkar dom med jämna mellanrum och ser till att de är torra innan jag lägger dom i lådan.

Du kanske tycker att det låter överdrivet att vara så noga, men jag har varit med om att ett  gummiband sprack när jag körde stående rodd och jag åkte verkligen iväg som en katapult bakåt. Slog i både rumpa, rygg och huvud och när jag kollade på bandet efter min lilla flygtur, så fanns det en liten missfärgning och där sprack det.

Jag äskar att utmana mig själv i träningen, men jag är noga med att min träningen är säker!  När jag hängt upp banden i krokarna, så drar jag ordentligt i banden så jag har koll på att allt sitter fast.

Konditionspasset i dag blev med rockringen och den fick extra mycket fart i blåsten. 

Så här kul har jag haft det i dag och sista bilden…..

MAT‼️‼️‼️

Bilden tog jag inne så persiljan skulle ligga kvar när jag fotade. Men jag åt ute och på verandan där det inte blåste lika mycket. Så skönt att vara ledig, jag njuter och njuter!! 

Vet du vad?

Krångla inte till träningen och gör den inte svårare än den behöver vara. Får du några minuter över, så äg dom minuterna och kör någon kul övning, dansa eller gå på alla fyra, huvudsaken är att du rör på dig.

♥️EN VINNING TILL FRAMTIDEN OCH TILL LIVET‼️♥️

Om du inte vet vad du ska köra för något, så gå ut och hoppa lite, kasta sten och håll på tills du blir trött, det är träning det!! 😅

Kolla på Youtube, Instagram och här finns det hur mycket sköna tips som helst!

Häng med någon som tränar, våga testa lite nytt, var nyfiken och HA KUUUL‼️‼️😂😂

Kram och Vi ses!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *