TJOHOOOOO!!! 

Livet är verkligen så mycket……WOOOWWW JUST NU‼️

Inga tider att passa och att det regnade på förmiddan när jag var ute och körde ett pass, det gör inte mig något. Jag är tuffare än vädret och ska jag vara riktigt ärlig så tränar jag hellre i regn än i solsken. Det är lite mer utmaning när det är blött ute, lite slirigt och skitigt och jag får mer energi av regn än när solen lyser från en klarblå himmel. 

Vet inte om jag missade alla blåbär i går, men jag tyckte ändå att jag kollade efter dom när jag tränade med mina stavar. Men hur eller hur, i dag så bara fanns de där och den här känslan…..

♥️”Bara stanna upp mitt i passet, plocka lite blåbär och stoppa i munnen!!”♥️

Säg det gym mer än naturens, där du kan plocka dina egna blåbär⁉️

Det här är en av anledningarna till att jag älskar att träna ute, naturen ger, träningen ger och mitt i alltihop så finns jag till och njuter utav att kunna röra på mig!! LIVET‼️♥️

Vet inte om det var blåbären och regnet som gav mig extra go energi  eller så var det så att min kropp ville träna mer?! Så blev det oxå och under tiden maten var i ugnen så körde jag ett grymt skönt pass med styrka, rörelse och lite puls inne och med ”riktiga grejer”! 😉

Helt underbart skönt och ärligt talat så är det ”lite” skillnad att köra med en riktig skivstång än naturens egna. Utan att tveka, så är det naturens egna gymredskap som jag gillar mest men det är ändå alltid lika kul att variera träningen lite. 

En av fördelarna med att träna på hemmaplan, är allt blir så mycket enklare. Jag behöver inte planera min träning, har det som jag behöver så nära mig. Lite självdisciplin behövs för att träningen ska bli av och den har jag! Det viktigaste är att jag vet varför jag tränar och när jag vet det, så är det hur lätt som helst att se till att träningen blir av. 

Det här passar mig och det tog några år innan jag hittade min egna träningsform. 😀

Japp, nu är jag färdigtränad och stolt över mig själv! Maten smakade bra och under tiden jag fått till det här inlägget så har jag njutit utav lite kaffe och glass!

Ha en skön eftermiddag och vänta inte på att det ska bli det bästa vädret!

Det bästa vädret är det, när du lyfter blicken och känner att du är vid liv! ♥️

Kram och Ta hand om dig!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.