TJOHOOOO!!! 

Lite skön sovmorron innan det är dax att åka till jobbet, inte helt fel om du frågar mig. 😉

Även om jag vaknar tidigt så är det en härlig känsla, att gå upp från sängen till badrummet, från badrummet till köket för att fixa lite gott morronkaffe för att till slut hamna i sofhörnet bland kuddar, filtar och njuta utav en tidig morron! DET ÄR MIN MORRON DET‼️😉🍀❤️

Har du tänkt på att vissa saker känns bara så helt rätt att göra⁉️

Till exempel att köra fredagsmys på en tisdag‼️😉

Köpa en isglass på Pressbyrån, när det är minusgrader och äta den ute‼️🙈

Äta efterrätten före middan‼️😍

Gå ut barfota i regnet, bara för att känna hur det känns‼️🌧

De här sakerna och många fler har jag gjort många gånger och helt enkelt bara för att det har känts så bra att göra det. Visst, kommentarer och blickar kommer ibland men jag är så gammal nu så jag bryr mig inte längre om vad andra tycker.

”Jag gör det som känns bäst för mig och gör det som jag mår bra utav!”💞

Nästa gång du ser någon som gör något som sticker ut lite, så tänk så här:

”Härligt, den personen gör något som den mår bra utav! 😀

Jag kanske oxå ska göra det?!” 🍀

Vet du vad?

Bara gör det‼️😂

Det är de här små sakerna som många gånger ger lite extra krydda till tillvaron!

Kaffet har kallnat i muggen, får värma upp det lite i micron! ☕️

Ha en riktigt go dag i dag och gör något som du mår bra utav!

Kram och Vi ses senare! 💞

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *