TJOHOOOOOO! 

Här kommer ett blogginlägg till och härliga bilder från naturen lite tidigare i dag!

Jag har haft en ”skit-dag” och där allt, nästan allt i alla fall kommit ifatt mig. (Så kändes det.) Tårarna har trillat som floder, tankar och funderingar har snurrat i huvet. Det kändes som jag bara knuffades ikull men som så många gånger förr, så har jag rest på mig igen och kommit tillbaka starkare, mentalt i alla fall. 

Den bästa medicinen för mig är naturen, där ute kan jag vara mig själv och så goa pepp som kickar in i mig. Små värdefulla ord men som gör stor SKILLNAD i mitt liv! 

Jag tror att när vi behöver få släppa tårarna, så måste vi få göra det. 

Att våga visa sig svag, är en mental styrka. Den som har lärt mig det är Olof Röhlander och så otroligt tacksam för hans goa feedback och trygghet. Hans Pepp är GULD VÄRDA! ♥️

Efter ett tag därute i naturen, så kändes det lättare och lättare.

Jag har verkligen på riktigt letat efter ljuset, solstrålarna och de fanns där och bara för mig.

Bara så mäktigt att låta solstrålarna värma både själ och kropp. Det kändes verkligen som solen laddade mitt batteri, ungefär som när jag laddar mobilen och plattan. 

Kanske inte det roligaste inlägg du läst, men så här ser min verklighet ut mellan varven.

Näst sista bilden och så här såg himlen ut när jag kom hem från min promenad. Jag upptäckte en underbar himmel när jag stod på verandan och tog av mig mina träningsskor och damasker.

Sådana här små ögonblick betyder hur mycket som helst för mig. Så tacksam att jag har lärt mig att ta tillvara på de här fina ögonblicken, fota, leka lite med bild och text och på så sätt gå vidare, steg för steg. 

Ha en fin kväll och Var rädd om dig! ♥️

Kram!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.