TJOHOOOO!!!  

En go dag är snart slut och den här dagen/veckan har gett mig otroligt mycket tillbaka. Att få vara med på någon annans resa, se framstegen, stora som små är den bästa belöningen jag kan få. Alla timmar jag lagt på mental styrketräning, Olof Röhlanders har gett så goa resultat! Så tacksam att jag får jobba med det som jag brinner allra, allra mest för….

FRISKVÅRD OCH ATT FÅ VARA EN LITEN DEL I ETT STÖRRE SAMMANHANG‼️♥️

Jag har en dag kvar att jobba och i morron så kör jag friskvård med föreläsning om resan!

Det går bra nu och all ära till alla fina chefer i Vetlanda kommun, som vågar tänka lite annorlunda. Utan dom och deras goa feedback, så hade jag inte varit där jag är i dag! 😊

Under tiden jag bloggar så sitter jag i fåtöljen med fötterna i ett skönt fotbad, varmt vatten, såpa och honung, SÅ SKÖNT!!

Bloggar lite, leker med bilderna, njuter utav kaffe och hämtar ny inspiration från två nya träningstidningar. Det här är lyx för mig och helt perfekt en helt vanlig torsdagskväll.

♥️Livet är alldeles för kort, för att inte unna mig det här! ♥️

För en stund sedan så såg det ut så här i mitt vardagsrum, egen tid för bara mig och hela mig.

Det kanske är lätt att tro, att jag bara tränar styrka men så är det verkligen inte. Jag lägger mycket tid på sportmassage, rehab/prehabträning och rörelseträning. Det här är jätteviktigt för mig  för att jag ska orka mentalt och för att min kropp ska orka hänga med mig i alla utmaningar,  som jag utsätter den för. Det är bara jag själv som har ansvar för min egna hälsa och jag trivs med det!! 😀

Älskar att kolla efter nya rehab/prehabövningar, testa och känna efter hur min kropp svarar på det!

KOLLA HÄR‼️

I eftermiddag så fick jag finbesök, två mysiga killar från MIO i Nässjö kom med en ny skiva till mitt soffbord. Skönt att det finns något som heter garanti och på tre år. Så serviceinriktade killar och trevliga, den ena killen kom med möblerna när jag flyttade in för tre år sedan och han kom i håg det! 

Nu ska jag sova…..

Gonatt och Sov så gott! 😴💤💤💤💤

Kram!!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *