TJOHOOOOO!!

Jag avslutade 2017 med en skön skogspromenad och jag kickade igång 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣ med en skön skogspromenad i ett härligt vinterväder och tillsammans med mina älskade BungyPump stavar. 

Att komma ut i en orörd natur och göra mina egna fotspår, det är så mäktigt. Det är så jag önskar att det här året ska vara, att få gå min egna väg, trampa upp min egna stig och lämna mina egna avtryck. 

De här bilderna är tagna i dag på morronen, ensam men ändå inte ensam. Det är så skönt och så befriande att få vara mitt ute i naturen och ju mer jag tränar på mindfulness, ju bättre blir jag på att upptäcka de där små fina sakerna i naturen, ljuset, skuggorna, kontrasterna med mera…..

När jag mådde som sämst så uppskattade jag inte naturen, den orken, energin och styrkan hade jag inte då. Men livet ändrade sig när träningen och den mentala styrketräningen kom in i mitt liv. 

Nyårslöften och jag funkar inte. Men däremot så har jag lovat mig själv att kämpa för att orka stå upp för den jag vill vara, för det som jag tror på och ta hand om mig själv, det är nog så viktigt när vardagen snurrar på. Stanna upp och njuta utav livet medans det pågår! ♥️

Det här lovade jag mig själv under hela förra året oxå och jag har inte svikit mig själv. ♥️

Inte alltid så enkelt att hålla det här löftet men med rätt verktyg så ska jag jobba för att 2018 ska bli ♥️MITT ALLRA BÄSTA ÅR! ♥️

Nu ska jag slappa lite innan jag somnar. I morron är jag på jobbet igen, smygstartar lite den här veckan för att jag ska få må så bra som möjligt.

Ha det så gott och Var rädd om dig!

Kram!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.