TJOHOOOOO!!!!!

Första oktober och i dag så har jag höstat in eller heter det höstat ut?!

Det känns både bra och lite sorgligt på samma gång. Har jag tagit tillvara på sommaren? Jag tror det eller jag är ganska så säker på att jag har gjort det. 

Mina pallkragar fick lite ny jord och en del perenner är nerklippta. Jordgubbsplantorna klipper jag inte ner, jag tar bara bort vissna blad.

Min altan blev precis tom, det som står där ska iväg till förrådet. Det ser ut som jag ska flytta eller är på väg att flytta in. Det här är lite jobbigt, gillar inte att plocka undan möblerna. 

Två stolar är kvar över vintern och de är ju bärbara som tur är. Verandan blev oxå städad och befriad från löv och vissna blommor. Jag sitter mycket ute och äter på hösten och vintern oxå, men ändå så sliter det lite i mig när jag städar bort sommaren. 

Det har varit en fin dag i dag, varmt och skönt.

Lite fix inne blev det, gjort lite matlådor och ett gäng med kalla potatisar står redo till några middagar. Kalla kokta potatisar är perfekt att ha i kylen, går snabbt att steka eller göra en liten gratäng. 

Jag gillar bananer i alla dess former men gillar defintivt inte bananer med brunprickigt skal. Jag vägrar att äta dom, så istället för att kasta dom så gjorde jag ett gäng med bananpannkakor. Det är inte grädde utan det är turkisk yoghurt med rivet äpple. 

GOTT OCH NYTTIGT PÅ SAMMA GÅNG!

Snart dax att sova, en ny vecka är på gång!

Gonatt och Sov så gott!🙋💤💤💤💤

Kram! ♥️

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.