TJOHOOOOO och äntligen, äntligen så fick vi oxå lite snö i Kvillsfors men det hade gärna fått komma mycket mer. Håller alla tummar nu, att snön får ligga kvar ett tag.

Jag älskar att skotta snö och om du frågar mig så är det bland den bästa VINTER/VARDAGSTRÄNINGEN vi kan få.

Du får med styrka med starka ben, stark mage och starka armar och hela kroppen jobbar. Du får med en riktigt skön rörlighet och massor av sköna rotationer. Dessutom så får du massor av frisk luft, röda kinder och när jag var ute och skottade i kväll så fick jag snö i håret och i ansiktet och bara det är bonus. Kom i håg att värma upp innan du börjar skotta! ♥️

Först skottade jag hos mig, sedan tog jag stavarna och tog en skön snöpromenad till Sören och skottade där. Det här är inget tråkigt måste, bara så jättekul. Det snöade riktigt ordentligt under tiden jag skottade och där jag började skotta fick jag skotta en gång till innan jag gick hem.

En omgång med snöskottning hos mig igen och Vet du vad?

Jag njuter när jag skottar snö och jag kan göra det alldeles själv. Det kunde jag inte för åtta år sedan när Herr Värk hade party i min kropp, men nu KAN JAG‼️❄️❄️❄️❄️❄️

♥️TRÄNING GER FÄRDIGHET OCH DEN GER OXÅ GOA RESULTAT! ♥️

Här är min belöning, chokladmjölk med kakao, vaniljpulver, honung och lite toppad med chiliflakes och så några knäckebröd. Det gillar jag och jag behöver inte ha något på dom, lika gott med till exempel ost eller utan. 

Mysstund med levande ljus och så en skön tystnad runt omkring mig. Ingen musik och ingen TV, det kanske låter tråkigt men jag älskar tystnaden.

Ha en go kväll med eller utan melodifestival!

Kram och Vi ses! ♥️

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.