TJOHOOOO!!!! 

Jag har många favoritsysslor nu när det är VÅR‼️☀️☀️☀️☀️☀️

En av dom är att såpa in vindskydd, trätrappan, lådor, bord med mera och det har jag gjort i dag. 😀Vindskyddet är en klar favorit att såpa och det är så rogivande att bara stå där med en trasa i ena handen och i den andra en såpflaska. Ta en liten paus, dricka lite kaffe/vatten, prata med grannarna, vila lite i solstolen och rätt som det är så är jag klar med vindskyddet. 

Nästan allt är insåpat, jag har lite lådor och ett bord kvar bara.

Jag älskar att känna doften av såpa och ja, du ser rätt! Klippte sönder en klänning som nästan är helt ny, inte använt den mycket men jag gillar den inte. Hade kanske kunnat sälja den på någon loppis, men jag kör på temat återvinning istället. Första året jag såpade in, så använde jag typ gamla lakan men det fungerar mycket bättre med kläder istället, typ t-shirtstyg. 😀

Det blåste lite i eftermiddag och när jag låg i solsängen och läste, så kom det härliga dofter av såpa. En somrig känsla och bara så helt underbar‼️En riktigt bra deckare hör oxå sommaren till och den ska vara i pocketform, så den är lätt att hålla i. 

Den dagen när jag inte uppskattar att äta/fika ute, så hoppas jag att någon påminner mig om hur härligt det är att göra det! ☀️🍽☕️🍧 Så skönt och helst så vill jag vara på min baksida för där är naturen så nära mig. Fåglarna har kvittrat med varandra hela dan, fjärilar och humlor har surrat runt omkring mig och det är så mysigt! 🦋

Visste du förresten att björkarna vilar i år⁉️

Det betyder att det inte är så mycket björkpollen och det märks, inte alls så gult som det brukar vara. Jag känner med dom som har pollenallergi, vill inte ha den allergin tillbaka och jag har inte känt av pollenallergin sedan jag började träna. Trots att jag kryper runt på marken och ofta, ofta så har jag ansiktet nere i gräset men det händer inget mer än att grässtråna kittlar mig och en och en annan myra kryper runt på mig. Helt OK‼️🐜🐜🐜🐜🐜

🕷🕷🕷Spindlarna de gillar mig oxå…. 😉

På de flesta ställen så vilar björkarna men inte i Göteborg. Jag hörde det här på radion och varför björkarna inte vilar i Göteborg, det visste dom inte.

Jag har haft en riktigt go lördag och nästan lite solfrossa! ☀️☀️☀️☀️☀️☀️😎

Fortsätt ha en fin kväll och Var rädd om dig!

Kram! 💞

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *