TJOHOOOO!!! 

Det här med att bara kunna rakt ut på gräsmattan, njuta utav mitt morronkaffe i lugn och ro, det är livskvalité för mig. Sista semesterdagen och jag ställer inte på någon väckning bara för att jobbet närmar sig. Jag vaknade tidigt både i går och i dag, gick upp och tog första muggen med kaffe, somnade om och vaknade när jag var färdigsövd istället. 

Nu sitter jag ute i min lilla täppa, oborstat hår, myskläder och har njutit utav det som du ser på brickan. Inget märkvärdigt alls men gott och det är det som räknas om du frågar mig. 

I går så gjorde jag något som jag kopplar ihop med sommar och det är att skura mattor med grönsåpa. Allltså…. doften av såpa, balta med vatten och hänga upp en nyskurad matta på tork. 

För mig är det barndomsminnen och de minnena och traditionen att skura mattor har hängt med mig genom åren. Min lilla lya blev oxå städad och med såpa, älskar grönsåpa och det är det jag använder till det mesta. 

Så skönt, inga planer för i dag. Träna ska jag men vad vet jag inte än riktigt än, jag tränar fortfarande dit hjärtat leder mig. Snart dax att gå in och fixa lite frukost som får följa med mig ut!

Ha en go dag och Ta hand om dig! ♥️

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.