TJOHOOOOO!!!! 

Jag har nästan alldeles nyss kommit in från ett riktigt skönt, blåsigt och härligt träningspass ute.

Min bästa stund på hela dagen, det är när jag tränar och rör på mig!

ÄLSKAR DET LÄGET‼️😅

Finns inget som är så kul som att hitta på nya övningar, nya sätt att röra mig på. Stolparna som du ser på bilden, de som ligger på min ”träningsbänk” är till ett litet projekt ute i trädgården. Men jag såg möjligheter till träning, direkt när jag kom ut på gräsmattan. 

Här kliver jag över dom och varierar höjden på stegen. På bilden går jag åt sidan men jag testade att gå   framåt och bakåt, det här kändes i både ben och rumpa, jag lovar! 😉 Det är oxå en skön rörelseträning för höftböjarna och så är det kul oxå!! 😂

Jag klev över stolparna ca 20 gånger, stannade till och körde lite axellyft med stammar, fortsatte att kliva över, ökade på repsen lite. Bytte ut stammarna mot vedträn, modell större och körde bicepscurl och lite andra sköna övningar!!

Du som har hängt med mig i bloggen ett tag, har säkert kommit på att jag älskar att träna med det som finns ute i naturen eller i trädgården. Plattorna du ser på bilden använder jag som en stepupbräda, träningsbänk med mera, med mera! En pall att sitta på när jag blir trött i benen‼️

Det var svårt att fota i dag eftersom det blåste så mycket, plattan ville inte riktigt vara kvar!

Boken du ser på bilden, det är en av mina favoritböcker! 😀

Så sköna övningar och jag har dragit loss sidorna ifrån boken, laminerat in dom så de kan hänga med mig ut i alla väder!!

Jag har kört marklyft med en tyngre sten, kört stående rodd, knäböj med en sten framför bröstet och mycket kast framåt med stenar. Det är en riktigt bra träning, bra för både kropp, själ och huvud att kasta sten.

Att träna med stenar är grymt kul, vill du ha en lite tuffare utmaning så kör med tyngre stenar och tvärtom. Använd samma tänk när du jobbar med stockar, grenar med mera, med mera….

Testa att köra många reps i varje set men lyssna på kroppen så den hänger med dig!!

Nu ska jag fixa lite tills i morron, då kör jag friskvård på jobbet!

LÄNGTAR‼️🍃🍃🍃🍃🍃

Ha en go kväll och Vet du vad⁉️

Det är grymt kul att träna ute och du får massor av frisk luft, helt gratis!  😅

Kram och Vi ses!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.