TJOHOOOO!!

En go oktober-onsdag är snart slut och efter jobbet så drog jag och mina stavar iväg till skogs. Såklart, middag först men när middan var överstökad, då gick jag iväg.

Helt, helt underbart att få komma ut i friska luften, lite krispigare luft i kväll och så alla dessa fina löv som ligger på marken. Jag har gått och gått med mina stavar, flyttat den ena foten framför den andra och sedan den andra foten, stavarna har bara pendlat med. 

Det var så skönt att bara gå, kika efter fina höstttecken, stanna till och fota lite, bara mysa och ha det skönt. Jag var så trött i huvet när jag kom hem från jobbet, men efter en stund därute i naturen så kom krafterna tillbaka. Älgflugorna hittade mig i dag och så envisa rackare, de kryper i håret och leker kurragömma. Jag gillar dom inte!!

Kolla på min aroniabuske, inte många löv kvar nu och inte många bär heller. Jag tog dom där bären du ser på bilden och lämnade ett bär till en fågel. Visst är jag snäll!? 😉

Nu ska jag släppa plattan och ta hand om mig själv och min kropp.

En skön stund med sportmassage, prehabträning för knä och fötter samt testa lite nya övningar med gummiband. Egentid med mina älskade träningsgrejer och i skenet av levande ljus.

MYSIGT!!♥️

Ha det så gott och Var rädd om dig!

Just det……

Höll på att glömma en bild! 

Innan jag åkte hem så blev det en fika på BILTEMA! Alltså….. 5 kronor för en mugg med kaffe och en bulle! Billigare än så kan det nog inte bli och det smakade så gott!

Kram!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.