TJOHOOOO!!!! 

Dagens sista inlägg kommer här och vilket underbart aprilväder det har varit i dag‼️

Sol, blåst, regn och snö och det allra, allra bästa är att det går inte att göra någonting åt det. Snöar det, så snöar det, blåser det, så blåser det och så vidare. Det enda vi kan göra något åt, det är våran egna inställning. I dag så svarade jag så här, när några smågnällde lite över vädret:

”Det är i alla fall ingen värmebölja‼️”

Vet du vad⁉️

Blicken jag fick sa mer än ord‼️😂😂😂😂😂😂

Jag pendlar mycket med buss till jobbet och jag tycker att det är skönt att åka buss. Det är bara att följa med, vill jag sova lite så gör jag det eller så lyssnar jag på lite musik! 

När jag väntar på bussen så brukar jag ofta passa på att köra lite skön VARDAGSTRÄNING! I dag så blev det skön rörelseträning för fötterna och det här är ett utmärkt tillfälle att passa på att träna lite. Bussen kommer inte fortare om jag bara står rakt upp och ner och väntar! Tiden går fortare när jag gör något kul och jag blir piggare och gladare‼️😀

Toast till middag?

Jajamän, så blev det i dag‼️

Toast med makrill, banan, ost och curry! Smidigt och enkelt och mätt blev jag oxå!

Lite planering till jobbet i morron! Då är det träningskläder som gäller och det betyder att jag kör friskvård och i en skog som jag aldrig varit i innan. En ny grupp och deras chef och jag ser framemot att få träffa dom, spännande och så otroligt kul ska det bli! 😀❤️☀️☀️☀️

I kväll testade jag det här! En apelsin i skivor med mörk choklad på och in med tallriken i micron, tills chokladen smälte lite och apelsinen blev lite varm. Turkisk yoghurt, lakritspulver och lite hallon som sås och toppade med mandlar. ENKELT, NYTTIGT, SNABBT OCH GOTT‼️😀

En liten go TRÄNINGSPEPP får avsluta det här inlägget‼️

Jag gillar den‼️‼️😉😂

Snart dax att sova och när det blir dax….

Gonatt och Sov så gott!! 😴💤💤💤💤

Kram och Vi ses i morron igen!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *