TJOHOOOO!!

Utanför mitt fönster så är det ca 4 minusgrader, lite vitt av frost och lite, lite pudersnö på gräsmattan och det luktar vinter i alla fall!

Äntligen säger jag och någon annan kanske säger något helt annat, vad vet jag?!

Under jul och nyårsledigheten så har jag inte haft friskvård i huvet, inte den friskvården som jag jobbar med. Kopplat av den totalt och det är jag så tacksam för att jag kan. Men nu börjar jag längta efter att få kicka i gång den igen och nästa vecka så smygstartar jag upp den lite.

Det är lite fix och trix innan jag kickar igång ett pass, ute eller inne. Men jag gillar det men jag måste hela tiden se till att jag själv är inspirerad till det jag gör, annars så funkar det inte.

Att sätta övningar till låtar är något som jag gillar. Jag tycker det är mer kul än att jag är bra på det men det har funkat bra hitintills i alla fall. 

Den här sången kickade direkt in i mitt hjärta och första gången jag hörde den. Jag bestämde mig snabbt att den här ska jag sätta övningar till och ha med när jag kör friskvård. Har lyssnat på den så många, många gånger och låtit fantasin fått flöda. Nu är jag klar, testat övningarna till sången och självklart så är min kära soppåse med. Den finns på Youtube och kolla vetja. En helt underbar familj som sprider så mycket glädje och texten är så fin. 

ALLA ska kunna vara med och träna, det tycker jag är viktigt att ha med när jag planerar. Du, jag, ni och vi tränar efter våran egna förmåga och det viktigaste av allt, TRÄNINGSGLÄDJEN ska vara med! 😀

Här kommer en liten Pepp, bilden är tagen igår och det är Emån som du ser.

Det här har jag reflekterat lite över och viljan att komma framåt, den finns med mig.

Styrkan finns där och då tänker jag mer på den mentala styrkan och den har jag! Så tacksam att jag har Olof Röhlanders mentala styrketräning och det är där som jag hittar mina egna små verktyg.

Tålamod har jag, inte i allt kanske men jag har hyfsat bra tålamod för att nå mina egna mål och drömmar! Det sitter mycket i huvet, har upptäckt det under resans gång.

Nu ska jag slappa lite i soffan innan det är dax att sova!

Må så gott och Var rädd om dig! ♥️

Kram!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.